Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A debreceni lányok miért ilyenek? Miért jönnek folyton a "van barátom" szöveggel, miért ellenzik az utcán való ismerkedést? H
Ha nem szólítjuk le a lányokat akkor meg gyávák vagyunk, ha megtesszük meg utálják többnyire, akkor mégis hol ismerkedje velük?! Most komolyan sehol egy debreceni lány, aki szingli és igazán várná, hogy valahol a városban egy fiú leszólítsa?!
Pedig direkt azért próbálkozom, hogy végre találjak egy lányt, aki a barátnőm lehet és még lehetőleg szűz, mert nálam fontos az is, hogy ne olyan legyen a lány, akin már átment a félváros.
1. van barátjuk
2. ha az utcán vagyok megyek is valahova..nincs kedvem/időm traccsolni
ma 10:42
Hallod, akkor én várhatok arra életem végéig. :D
ma 11:00
Ja, legyek páwa, kösz, de inkább kihagyom. :D
Az is elrettento lehet, hogy ennyire nagyon akarod. Szerinted a csajok buknak arra akin latszik, hogy 100 eve (vagy soha) nem volt novel, es tiszta gorcs, hogy vegre szerezzen egyet?
Legyel laza, termeszetes, figyeld a korneyzetben levo lanyokat, hogy ki viszonozza egy-egy pillantassal amikor ranezel... aki nem teszi annal hiaba is probalkozol. Akinel eszreveszed, hogy esetleg szoba allna veled azt se tamadd le egybol, rakoszonsz, ramosolyogsz, ha ez is viszonzasra talal akkor esetleg odamehetsz beszelgetest kezdemenyezni, de ne tamadd le. A tovabbi folytatas pedig ennek fenyeben alakulhat.
A "tecco gecci, ko kola?" es hasonlo "csajozos dumakat" meg inkabb hagyjad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!