Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A debreceni lányok miért ilyenek? Miért jönnek folyton a
"van barátom" szöveggel, miért ellenzik az utcán való
ismerkedést? H
Figyelt kérdés
Ha nem szólítjuk le a lányokat akkor meg gyávák vagyunk, ha megtesszük meg utálják többnyire, akkor mégis hol ismerkedje velük?! Most komolyan sehol egy debreceni lány, aki szingli és igazán várná, hogy valahol a városban egy fiú leszólítsa?!
Pedig direkt azért próbálkozom, hogy végre találjak egy lányt, aki a barátnőm lehet és még lehetőleg szűz, mert nálam fontos az is, hogy ne olyan legyen a lány, akin már átment a félváros.
Utcán leszólítani valóban nem egy jó módszer. Menj inkább strandra, könyvtárba konditerembe, mindenféle rendezvényekre, nagyerdőre..
(Egyébként szmorú, hogy nálad a nem szűz=átment rajta a fél város. Én sem vagyok szűz, de attól mert volt Egy fiú akit szerettem még nem vagyok ribanc.)
18/L
2012. júl. 16. 11:15
12/17 anonim válasza:
Tényleg azt hiszed, hogy ez kifejezetten a debreceni lányok sajátossága? Egyébként meg, ha az utcán szólítasz le lányokat, akkor nyilván a külsejüket nézed, ennyiből még nem derül ki, hogy mondjuk szűz-e, vagy hogy átment-e a rajta a fél város. Ellenben, ha elmész, mondjuk egy kávézóba, vagy bárba és látsz egy lányt, aki totál egyedül ücsörög, az nagyobb eséllyel szingli, mint akit vaktában kinézel az utcán, legalábbis, szerintem.
2012. júl. 16. 11:18
13/17 A kérdező kommentje:
ma 11:13
Ennyire hülye nem vagyok, ilyen nyomi szövegeknek semmi értelme. :D
2012. júl. 16. 11:23
14/17 anonim válasza:
Hany eves vagy?
2012. júl. 16. 11:31
15/17 anonim válasza:
Én is debreceni vagyok, először is mi az hogy legyél páwa? O.o Nyilván akihez odamész annak a külseje miatt mész oda.. na most a lányok ugyanígy vannak ezzel, elsőre megnézik hogy ki hogy néz ki.. adj magadra, legyél ápolt, ízléses, az se baj ha sportos vagy.. Az meg hogy honnan veszed észre, hogy érdemes odamenned, ha ránézel nem erősen csak mondjuk találkozik a tekinteted az övével és mondjuk hosszabb ideig nézitek egymást majd rád mosolyog és te vissza akkor menj oda mert valószínű hogy szingli és tetszel neki. De pl. ha hozzám is csak így odajön valaki aki nekem nem is tetszik és elég béna szövege van inkább mondom hogy van barátom mert ez egy egyszerű érthető és egyenes elutasítás.. amúgy meg volt már olyan is hogy tényleg volt barátom :)
2012. júl. 16. 13:21
16/17 anonim válasza:
Nem az utcán kell ismerkedni, hanem buliban, suliban, fesztiválokon, edzéseken, zenesuliban, stb.
2012. júl. 17. 10:45
17/17 anonim válasza:
A Debreceni lányok szerintem is mások, mint a kisebb városokból valók. Sokkal ridegebbek, nem fogadják jól a férfiak közeledését, nem is értem hogy nem pusztult még ki Debrecen. Talán a kisvárosi emberek rendszeresen feltölik a hiányt... Nade komolyan, a debreceni csajok nagyon fapinák (vannak persze kivételek). Én már nem is csajozok Debrecenben. Dorogon, Böszörményben, Nánáson sokkal kedvesebbek a csajok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!