Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ellenzik a csajok a netes ismerkedést?
Az interneten ugyanazok az emberek vannak, akik az utcán sétálnak, elmennek a boltba... Honnan tudhatod, hogy épp aki neten ismerkedne veled, az nem a te tökéletes ideálod? A 21. században élünk, szerintem teljesen normális dolog az internetes ismerkedés. Persze vannak ott is selejtek, de ha kimész az utcára ott nincsenek? Így esély van arra, hogy olyannal "fuss össze" virtuálisan, kivelnszemélyesen nem futnál össze, pedig lehet, hogy nagyon bejönnétek egymásnak. Eleve az internetes ismerkedés nem marad örökké az interneten. Előbb-utóbb úgyis találkozás lesz belöle személyesen is, ha jol mennek a dolgok. Sokan azt mondják, hogy nem olyan elkeseredettek, hogy internetes ismerkedésbe belemenjenek.. Ennyi erőböl ha személyesen ismerkedsz akkor nem vagy kétségbeesve?
(Semmi provokatív szándék nincs mögötte, csak tudni szeretném a kérdésre a választ)
1. miért kell általánosítani?
2. honnan vetted ezt a butaságot?
3. és kik azok a sokak? a több milliárdos Föld lakosságból ez hány százalék, vagy hány darab ember?
Inkább preferálják, ahogy eddig tapasztaltam. Nem kevés időm ment rá online p*csölésre, holott simán adott volt a lehetőség az élő szóra. Lehet én futok csak komolytalan emberekbe, de nem egy eset volt.
31/f
Akkor kedves kérdező, tanulj meg értelmesen fogalmazni!!
"Miért ellenzik a csajok " = mindenkire vonatkozik, a nagy általánosságban
Helyette akkor inkább így kellett volna írnod:
Miért ellenzik EGYES csajok......?
Én csak a saját álláspontom tudom leírni. Engem mérhetetlenül zavar ha valakinek nem én kellek hanem egy nő/egy pár. És azzal hogy női nemiszervem nőtt már kvalifikáltam is magam a "versenyre".
Nekem olyan férfi kell aki nem csak barátnőt akar hanem megismer és a gondolkodás módom a humorom vagy valami megfogja és engem akar.
A társkeresőn olyan emberek vannak akik párt keresnek képek és bemutatkozó szövegek alapján sokszor ezredszer is bemásolva ugyanazt a sablon szöveget. Nekem nem erre van szükségem.
Engem ez az egész a vásárra emlékeztet ahol piri néni is az almáit árulja meg marika és julcsi is és pont annál állnak meg a vásárlók akinél a legpirosabb vagy aki nem küldi el őket. Nem egy akarok lenni a sokból hanem valaki különleges.
Persze tudom hogy így sem az intellektusom az első ami alapján a pasi kiszúr de akkor is kevésbé piaci az egész.
Párommal például egy utazáson ismerkedtünk meg. Én az ilyen találkozások híve vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!