Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mennyire gáz, hogy nekem nem vesznek lakást a szüleim?
Figyelt kérdés
A 20-as éveim elején járok, és az a helyzet, hogy sok pasival ellentétben nekem nem vesznek lakást sem házat a szüleim, amivel "elindítanának" az életben. Szóval ha saját lakást akarok, akkor azt teljes egészében nekem kell megteremtenem. Ez mennyire gáz a csajoknál? Sok felől hallottam, hogy a csajok olyan pasik felé kacsingatnak inkább akinek már kész, megvan mindene, más szóval megvették neki mások2017. aug. 11. 14:19
21/24 anonim válasza:
#20 Hogyhogy miből? :D Egy hitelmentes lakás rezsije maximum 50 ezer forint körül mozog, ha átlagos méretű lakással számolunk és ez még lehet sok is, nálunk a legtöbb eddig 45 ezer ft körül volt, ennyit még valami egyedül élő wc-s néni is ki tudna fizetni, és akkor még marad neki kajára is pénze bőven.
(Nem arra kell gondolni rögtön, hogy 100 milliós villát vesz a szülő a frissen érettségizett gyerekének, persze ilyen is lehet, de akkor meg nyilván a fenntartásában is segíti a szülő pénzzel.)
22/24 anonim válasza:
Mi az hogy miből tartod fent Albérletet is fel kell tartani? Ahol én lakom annyira energiatakarékos minden hogy konkrétan 5000ft alatt van a villany. Pedig van takarítónőm aki rendszerint porszívóz, mosok, főzök, mosogatógép van. A közös kts 15000körül van, a víz is max 10.000, net 10.000alat tv vel...
23/24 anonim válasza:
15, te egyébként azáltal, hogy a szüleid megteremtették neked ezeket a dolgokat (ami tök jó, és értem, hogy örülsz neki), miért érzed magad többnek azoknál, akik nem ilyen szerencsés szituációba születtek, illetve miért prolizol le valakit? Ha hirtelen kihúznák alólad, amit kaptál, akkor te mi lennél?
24/24 anonim válasza:
Sokkal inkább gáz volt az exem, aki a lakásával diecsekedett, ami NEM is az Ő érdeme volt, hanem anyuék tolták alá.
A páromnak nincs lakása, de mindent ő maga teremtett elő (akárcsak én), ezt sokkal többre becsülöm.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!