Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akik szerint minden nő prosti, csak rejtett költséggel, azok belegondolnak, hogy amikor a párjuk főz, süt nekik az mennyi rejtett költség és idő ráfordítás?
Hmm..az én körömben mindenki szeret főzni. Én is mindennap főzök a páromnak. És mindig reggel 4-kor kelek, hogy a munkába is finom ételt vigyen :D nálunk ez a természetes.
22/N
"amikor a párjuk főz, süt nekik az mennyi rejtett költség és idő ráfordítás"
Az ilyen mentalitású embereknek nincs párjuk és bizonyos %-uk nem is akar lásd pl MGTOW "kultúra" követői.
Ezeket én nem is férfiaknak nevezem, hanem megkeseredett rinyagépeknek. Egy normális párkapcsolatban sem a férfi, sem a nő nem fogja felróni a másik félnek, hogy mit tesz meg érte. Egy normális kapcsolatban olyan szinten kölcsönös a szeretet és a másikért való tevés, hogy egyik fél sem érzi hiányát semminek. Ezáltal panaszkodni sem fog. :)
Ha valamelyik megkeseredett, savanyú 30 éves szűz prostinak gondol azért, amiért párkapcsolatban élek, az már nem az én problémám. Normális embernek ilyen nem fordul meg a fejében. ^^
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!