Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a férfiak, akik szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak, akik szerint minden nő prosti, csak rejtett költséggel, azok belegondolnak, hogy amikor a párjuk főz, süt nekik az mennyi rejtett költség és idő ráfordítás?

Figyelt kérdés
2017. aug. 8. 13:54
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
13%
Van aki dolgozik, de az a pénz általában fodrászra, műkörömre, új cipőre, táskára, ruhára megy el. Amúgy meg nem tudom felidézni, mikor sütött, főzött rám egyetlen nő is. Az ilyesmi itt a fővárosban olyan ritka mint a fehér holló. Ehelyett a csajok plázázni meg bulizni járnak. Igaz, én senkitől sem várom el a főzést, amikor minden sarkon akad valmilyen kajálda...
2017. aug. 8. 14:14
 12/44 anonim ***** válasza:
3%

Ilyen alapon lehetnék minden kohász qrvája, mert életemben egy tonna acélt nem öntöttem bugába. Közöm sincs a fémiparhoz, mert nem abban dolgozom, viszont más területen vagyok ugyan olyan fontos. Áramot termelek. És nem sírok, hogy bezzeg én termelek áramot másnak is, de más nem termel nekem. Fel kell osztani a feladatokat közösen, arc alap és csinálni kell. Elvégre egy család is egy társadalom volna, csak kicsiben.

31/f

2017. aug. 8. 14:15
 13/44 anonim ***** válasza:
95%

"Van aki dolgozik, de az a pénz általában fodrászra, műkörömre, új cipőre, táskára, ruhára megy el."

Most teljesen őszintén, és halál komolyan: te hol élsz? Lehet, hogy a Rózsadombon megtehetik, de az én nő ismerőseim közül csak az nem dolgozik, aki még csak iskolás, aki most szült, meg aki nyugdíjas. És aki dolgozik, az MIND a közös háztartásra költ. Mellette persze lehet, hogy vesz ruhákat, meg megy fodrászhoz, körmöshöz, de a férjeik meg kütyüket vesznek, meg dolgokat az autóba, meg kisvonatokat, meg a jó ég tudja, miket.... Nehogy már felháborító legyen, ha valaki költ magára. :D

Komolyan a gyakoriból kiindulva mindenki Thaiföldre jár nyaralni hetente, meg shoppingolgat egész nap.

Nem baj, hogy az a magyar valóság, hogy két ember nagy nehezen kitermeli a háztartás költségeit, és akkor szerencsésnek mondhatják magukat?

Agyam eldobom...

2017. aug. 8. 14:20
 14/44 anonim ***** válasza:
41%
Azt hinne az ember hogy ha abba kotnek bele hogy "minden no prosti", nem az arfolyamba.
2017. aug. 8. 14:29
 15/44 anonim ***** válasza:
66%
Hát nem tudom, én ugyanúgy költök magamra (fodrász és társai) ÉS a háztartásra is :D Talán nem olyan lányokkal kellene összejönni, akik ilyen zsebpénznyi 80-100 ezer ft körüli összeget keresnek és elvárják, hogy azt TELJES egészében csak magukra költhessék. Habár ennyit tényleg csak akkor lehet csak magadra elkölteni, ha minden hónapban veszel magadnak új drága táskát meg ruhákat, de én ilyen embert nem nagyon ismerek, azok az ismerőseim, akik sorra vásárolják maguknak a designer holmikat, ők milliós összeg körül keresnek és bőven futja ezek mellett is nekik az egyéb (háztartás és társai) kiadásokra :D
2017. aug. 8. 14:40
 16/44 anonim ***** válasza:
13%

"15" reagálva......

Az én párom pedig abszolút ilyen, de annak ellenére imádom. Nem állandó munkaidőben dolgozik, annyi cipője és ruhája van, hogy a szekrényeket nem lehet becsukni, de nincs egyetlen használati eszköze sem. Amit keres, azt mind elkölti, nincs megtakarítása.

A rezsibe és a kajába beszáll, a lakás a saját tulajdonom, bármilyen használati tárgy amit használunk az szintén, a kocsi, háztartási eszközök szintén. A telefon előfizetést szintén én fizetem, szóval neki az átlag 50k mellett csak magával kell foglalkoznia, de nekem ez simán megér ennyit. Úgy gondolom, hogy ez a hozzáállás részéről szándékos, ha esetleg szakításra kerül a sor, akkor nincs veszekedés mi marad, viszi a ruháit és annyi.

Lehet itt anyagi dolgokat feszegetni, minden forintot az élére állítani, de egyrészt nekem is könnyebb az életem amióta velem van,mert a rezsinek kb csak a felét fizetem mintha egyedül laknék, másrészt sokkal könnyebben élek mint amikor egyedül voltam, mert megosztjuk a munkát. Ha azt mondaná, hogy megtanul vezetni és kell egy autó akkor azt is bevállalnám zokszó nélkül, mert még mindig nem lenne többe, mint egy bejárónőt fogadni.

Szóval férfi részről ez egy teljesen fair üzlet, és ezen felül van egy társam aki minden nap kikezd velem és imádom ahogy van. :)

2017. aug. 8. 14:55
 17/44 anonim ***** válasza:
6%

Én még nem találkoztam olyan 30 alatti nővel aki főzne. Maximum egy zsemlébe beledob egy felvágottat . Nagyjából kikérték maguknak a főzés gondolatát is.

Mind étterembe vitette magát meg amikor egyedül volt vagy rendelt vagy szintén éttermekbe ment a hasonló barátnőivel.Mondjuk a "fogyasztásuk" nem sok mármint ételből,mert a diéta az alap . Pedig volt jó pár próbálkozásom,keresgélésem , de egyiknek sem fűlött a foga a munkához csak a cicoma meg a parádézás és a rongyrázás más pénzén,mert ha dolgoztak is az olyan alibi 'életstílus' meló volt ,belibbenünk 10 re az irodába aztán kávécska- eszegetés 3 email megírása ,facebook ,röhécselés aztán 16 órakkor kilibbenés és pénteken szabi kivevése szinte minden héten. Igen és ezek prostik. És egyetlen céljuk egy balek aki kitartja őket. Én mondjuk nem kérek az ilyenből hosszú távon ,de sehol nem találok mást és nagyjából fel is adtam..

2017. aug. 8. 15:03
 18/44 anonim ***** válasza:
85%

Én meg nem találkoztam olyan 30 alatti nővel, aki NE főzne.... Én is, meg az összes barátnőm imádunk sütni-főzni, főleg a párjainkkal együtt, az egyik legjobb közös program.

2017. aug. 8. 15:05
 19/44 anonim ***** válasza:
78%
Utolsó, ha lehet egy javaslatom: kevesebbet prostizz és akkor nemcsak prostik fognak befigyelni. Persze, nincs 30 év alatti nő, aki főzne. Hagyjuk már ezt a baromságot. Egyszerűen annyi történt, hogy társkereső oldalnak nézted valamelyik honlapot, ahol prostik hirdetnek.
2017. aug. 8. 15:07
 20/44 anonim ***** válasza:
8%
Nem a 'puncs' oldalon kerestem hidd el ,és élőben is kerestem bőven. Kb évekig. Csak ilyenek vannak. Vagy olyanok akik már bekapták a legyet ,otthagyta őket a palijuk ,mert rájött mit fogott magának ,aztán 2-3 pulyával már tudnak esetleg főzni ,de ugyanúgy eltartót keresnek burkoltan ,csak itt még más gyerekét is etetni kell.
2017. aug. 8. 15:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!