Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a férfiak, akik szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak, akik szerint minden nő prosti, csak rejtett költséggel, azok belegondolnak, hogy amikor a párjuk főz, süt nekik az mennyi rejtett költség és idő ráfordítás?

Figyelt kérdés
2017. aug. 8. 13:54
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
91%

Akik a "minden nő prosti" (nőknél a "minden férfi disznó") elvét vallják azok általában ócska szexkapcsolatban vannak és ott a nő nem főz, a férfi meg minden fillért igyekszik lefaragni. Kölcsönösen megvetik egymást, de rá vannak szorulva a másikra a farok/p**a hiánya miatt. Felszínes emberek, meg is érdemlik egymást.

Normális kapcsolatban meg nincs "nő = prosti férfi = mocskos disznó" felfogás. (1980 előtt házasodtak nem számítanak)

2017. aug. 8. 15:16
 22/44 anonim ***** válasza:
85%
59%-os, te valami oltári nagy lúzer lehetsz, ha évek alatt nem sikerült egy normális nőt sem találnod.:)))) De ez ettől még mindig csak a te személyes nyomorod, nem egy általános probléma.
2017. aug. 8. 15:18
 23/44 anonim ***** válasza:
11%

"meg shoppingolgat egész nap."

Valakikkel mégis tele vannak plázák, szinte minden napszakban. Volt egy időszak az életemben mikor naphosszat csavarogtam pesten és hát... Mindegy volt az idő: a pláza vagy dugig volt, vagy még jobban... (hétvégén)

2017. aug. 8. 15:19
 24/44 anonim ***** válasza:
18%

Ez igen, jómegmonttad neki. Büszke lehetsz a mai teljesítményedre. Még pár ilyen és eléred egy nagycsoportos morális szintjét. Good job!

#Kérdező

A kérdésed egyoldalú. Az ilyen kapcsolatokbaan amiről írsz, a férfi is rendelkezik vissza nem térítendő ráfordításokkal, pl. benzinpénz, belépőpénz, vacsorameghívás stb.

Mondom: Az ilyen ócska kapcsolatokban.

2017. aug. 8. 15:22
 25/44 anonim ***** válasza:
84%

Látod, te is ott voltál. :)

Igen, tele vannak a plázák. Én pl napi kétszer járok plázában, mert azon keresztül a leggyorsabb hazajutni, oda járok bankba, postára, spar-ba, és néha kajálni... máris szaporítottam a plázázók tömegét. Most nyáron sok kamasz megy oda, mert ott légkondi van és ingyen lehet ott tartózkodni.

Meg néha elmegy mindenki ruhát venni.

Igen, ha bemész pl a westendbe, azt látod, hogy tele van. De abból a sok emberből mennyi jár oda napi szinten shoppingolgatni?

2017. aug. 8. 15:26
 26/44 A kérdező kommentje:
17.: talán nem kellene ilyen szibten felszínesnek lenni és a megfelelő lányokkal futnál össze
2017. aug. 8. 15:29
 27/44 anonim ***** válasza:
0%

Nyár volt és tényleg légkondi + mosdó + élelmiszerbolt kombó miatt lófráltam ott, de be csak az állatboltba mentem a papagájokat figyelni :D

Azért egy idő után voltak "ismerős arcok" akiket majdnem napi szinten láttam (és nem, nem a takarító vagy a biztonságiak). Van egy masszív (jellemzően pest oldalán élő társasházi-belvárosi) réteg akiknél szórakozás = plázázás. Én egy idő után mindig elmenekültem onnan és átmentem az antikváriumba "halászgatni" :D

2017. aug. 8. 15:33
 28/44 anonim ***** válasza:

Mint írom, pl engem is napi szinten lehet ott látni, édesapámat meg a Duna Plázában... egyikünk se shoppingolgat napi szinten rucikákat meg cipellőket... Ott van kajálda, posta, bank, telefonszolgáltató, könyvesbolt, rövid út a metróba, gyógyszertár, szupermarket, drogéria, stb. Simán lehet, hogy valaki oda jár minden nap úgy, hogy ruhát, táskát, meg hasonlókat évente egyszer vesz. :)

2017. aug. 8. 15:40
 29/44 anonim ***** válasza:
100%
A Westendnek van egy törzsközössége, a 15-30 éves punkok, na, őket aztán tényleg láthatod ott MINDEN NAP REGGELTŐL ESTIG. Shoppingolni maximum a Sparba járnak rendszeresen. Ezen kívül meg persze van még egy rakás másik ember, na meg a Westend az pont "átjáróház", oda annyi ember jár konkrét vásárlási szándék nélkül, amennyi egyik másik plázába sem, az elhelyezkedése miatt. Az Aréna pl full szellős, mert az nem esik útba senkinek, oda az megy, aki konkrétan venni is akar valamit. Az Árkád meg ugyanaz mint a Westend, csak az Örsön.
2017. aug. 8. 15:55
 30/44 anonim ***** válasza:
62%

Én a punkokat mindig a pályaudvaron látom, vagy a westend előtt :D Odabent még csak egyszer találkoztam velük, mikor sört vettek.

Plázázó punkok, te jó ég... :D

2017. aug. 8. 16:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!