Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a férfiak, akik szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak, akik szerint minden nő prosti, csak rejtett költséggel, azok belegondolnak, hogy amikor a párjuk főz, süt nekik az mennyi rejtett költség és idő ráfordítás?

Figyelt kérdés
2017. aug. 8. 13:54
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
14%

22-es Torma, nem csak az én nyomorom, hanem csak saját személyes statisztika. Ha körbenézek baráti körben akinek van egyáltalán,egyiknek a barátnője se főz se hétköznap se hétvégén, csak úgy elvan a férfi házában. Többször meghívtak ide -oda, ropi chips bolti süti, pizza, rendelt kaja, anyjuk főztje volt a menü,meg persze pia .. a legnagyobb extra hogy az egyik haver maga kevert egy bogrács gulyást .A nője nézte ,meg a tányért alárakta mikor merítettek ,és közben szenvedett mert füstös lett a haja .Nekem ez a világom, örvendek ha te mást tapasztalsz.

Kb semmirevaló nők vannak mindenfelé maximum dísznek jók,de annak meg drágák.

Ismerek futólag egy két normálisnak tűnőt de foglaltak mind,na most az nem vigasztal, hogy valakinek nyerő szelvénye van a lottón ,ha abból én nem profitálok semmit.

2017. aug. 8. 16:51
 32/44 anonim ***** válasza:
75%

Minőségi ismerősi köröd lehet. Hát figyelj, ki milyen körökben mozog.... nekem minden nő ismerősöm szívesen főz. (Vagy ha nem is szívesen, de főz.)

2017. aug. 8. 16:52
 33/44 anonim ***** válasza:
66%
Utolsó, általában mindenkinek hozzá illő a baráti köre. Te szerencsétlen vagy, persze, hogy a baráti köröd is az. Nektek csak az alja jut. Mert ti magatok is az alja vagytok. Te is tudod persze, hogy vannak normális nők, csak azok a normális férfiakkal vannak. Én ezt látom a saját társaságomban. Ami persze messze a tiéd felett van.
2017. aug. 8. 16:53
 34/44 anonim ***** válasza:
67%

Akkor én is semmirekellő nő vagyok, mert a barátom főzte a pörköltet a bográcsban nemrég a nyaralás alatt. :DDDDD

Más kérdés, hogy az ő szakmája a szakács, nem az enyém, és itthon is ő főz, mert az ő hobbija a főzés, nem az enyém. :D

Egyébként meg nem tudom, miért gáz, hogy nálatok #31 éppen a haverotok csinálta a gulyást. Szerintem az a gáz, akinek egy ilyen esetben az jut eszébe, hogy hát miért nem a nő csinálja, és ezt olyan hihetetlen "legnagyobb extra" szituációnak tartja, hogy a srác főz és nem a nő.

2017. aug. 8. 16:59
 35/44 anonim ***** válasza:
9%

34 -es látom kihámoztad nagy nehezen a lényeget ,hogy a gulyást a férfi csinálta. De meg kell súgnom ,soha máskor sem csinál a barátnője semmit, csak kiemeltem ,hogy még ha vendéget hívnak akkor sem erőlteti magát(szóval látszatból sem) .

De mindegy is,a lényeg az ,hogy ebből a pöcegödörből ami a mai magyar női felhozatal, igen kevés eséllyel lehet aranyat kimosni. Az arany kiásásában a női nem úgyis sokkal tapasztaltabb.

2017. aug. 8. 17:05
 36/44 anonim ***** válasza:
50%

Utolsó, te viszont nyilván másban segítettél, nem csak ott döglöttél, mint egy partra vetett hal. Itt nem maga a főzés a lényeg, hanem a házimunka elosztása, amibe a főzés is beletartozik.

Egyszer, mikor voltak vendégeink, kitöltöttem nekik a sört, erre egy fickó előadta, hogy hát a nő dolga kitölteni a sört. Kultúrember vagyok, úgyhogy nem dobtam ki azonnal, de persze azóta nem láttam. A lényeg, hogy vannak ilyen retardáltak, akik úgy gondolják, hogy a férfi csak akkor nyúljon ételhez, ha megeszi.

2017. aug. 8. 17:06
 37/44 Lazy Lover ***** válasza:
16%
31 nél a pont!
2017. aug. 8. 17:07
 38/44 anonim ***** válasza:
73%

Felvágtam a hagymát amúgy ja, azt csináltam. :D

#35 Miért kéne máshogy viselkedni, ha vendégek jönnek? Én sem erőltetném meg magamat azért, mert jön valaki. Ha hozzánk jönnének, valószínűleg rendet raknék, amit alapból is megteszek mert én is utálok akár csak egyedül is itthon ücsörögni a koszban. De nem állnék neki sütni, hogy házipogácsával várjak bárkit is, a chips tökéletesen megfelel, legalábbis még senki nem panaszkodott rá, hogy miért nem én sütöttem lol. Ha inni jönnek át mások, akkor amúgy se kajálni akarnak, hanem inni és amellé mi a francnak házi süti meg minden szar?

2017. aug. 8. 17:14
 39/44 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert a házisüti finomabb.

Azok a nők akik igyekeznek sütnek főznek általában szrba sem lesznek nézve, természetesnek veszi a családjuk, sőt elvárja.

2017. aug. 8. 17:46
 40/44 anonim ***** válasza:
42%
Ha finomabb, akkor susse meg maganak az, aki hazisutit akar enni. En pl a frissen sutott mirelit fornettinel nem ettem meg finomabb pogacsat, nekem az izlik, raadasul egy 2 perces sorban allas utan megvan, nem fogok otthon szivni vele, mikor a vegeredmeny valoszinuleg csak kozepes lesz, mivel nem vagyok egy gyakorlott pek es abszolut nincs erzekem a suteshez. (A fozes mas, azt eleg nehez elrontani, de a sutemenyeket meg nehez jol csinalni es nekem ehhez nincs turelmem.) Mellesleg aki azert jonne at hozzam, hogy egy jot kajaljon, az inkabb ne jojjon, mert ez nem etterem.
2017. aug. 8. 17:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!