Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek ha egy férfinak ilyen a hozzáállása?
Figyelt kérdés
Nem keresi aktívan társát, elvan egyedül ha jön az a lány akkori annak is megvan az előnye és boldog lesz vele ha meg nem jön akkor annak is megvan az előnye és boldog lesz úgy is egyedülállóként2017. aug. 8. 07:28
2/11 anonim válasza:
Ritka szerencsés alkat. Ismertem egy hasonlót, neki minden jó volt, bármi történt is. Leszokott a piálásról- ez jó (ez még érthető), visszaszokott-ez is jó, mert jól érzi magát. Elvesztette a munkáját- jó, mert szabad. Otthagyta a barátnője- jó, mert még szabadabb. Aztán rendeződtek a dolgai- ez is jó. Roppant furcsa hogy ilyen létezik, de ő állandóan elégedett volt.
5/11 anonim válasza:
a boldogság alapja az elégedettség. Sokan élnek úgy, hogy meglátják helyzetükben a pozitivumot és nem sírnak állandóan. a feltétel nélküli élet az elgedettség és a boldogság alapja.
6/11 anonim válasza:
#3. Miért bánt téged, ha így is elégedett ?
31/f
7/11 anonim válasza:
Látja valóság egy alsóbb részét s mérhetetlenül örülök ennek. Folytassa így továbbra is s talán egyszer társalgunk egy jót, egy másik életben.
Imádatom kíséri.
8/11 anonim válasza:
Ő megtalálta a boldogságot. Bár én is ilyen lennék. A magyar mentalitás nem ilyen sajnos , és ha valaki így gondolkodik akkor ufónak nézzük. Ennyi csak. Tölts el egy hetet az olaszoknál.
9/11 anonim válasza:
Azt, hogy egészséges lelkivilágú, normális ember, aki egyedül is képes boldog és kiegyensúlyozott lenni. Szvsz ennek kéne a normális állapotnak lennie, nem igazán értettem sosem a kapcsolatfüggő embereket.
10/11 anonim válasza:
#3-as vagyok.
Hazugságban él.
Olyan gyáva, hogy még a valósággal sem tud szembe nézni.
Engem nem bánt. Legalább 1 szabad nővel több van az utcán.
De legalább ne biztassátok, hogy jó így neki.
Sose fog így kitörni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!