Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek ha egy férfinak ilyen a hozzáállása?

Figyelt kérdés
Nem keresi aktívan társát, elvan egyedül ha jön az a lány akkori annak is megvan az előnye és boldog lesz vele ha meg nem jön akkor annak is megvan az előnye és boldog lesz úgy is egyedülállóként
2017. aug. 8. 07:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmi.
2017. aug. 8. 07:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ritka szerencsés alkat. Ismertem egy hasonlót, neki minden jó volt, bármi történt is. Leszokott a piálásról- ez jó (ez még érthető), visszaszokott-ez is jó, mert jól érzi magát. Elvesztette a munkáját- jó, mert szabad. Otthagyta a barátnője- jó, mert még szabadabb. Aztán rendeződtek a dolgai- ez is jó. Roppant furcsa hogy ilyen létezik, de ő állandóan elégedett volt.
2017. aug. 8. 07:59
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

Gyáva.

És nem lesz boldog.

2017. aug. 8. 08:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Normális.
2017. aug. 8. 08:20
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
a boldogság alapja az elégedettség. Sokan élnek úgy, hogy meglátják helyzetükben a pozitivumot és nem sírnak állandóan. a feltétel nélküli élet az elgedettség és a boldogság alapja.
2017. aug. 8. 09:19
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

#3. Miért bánt téged, ha így is elégedett ?

31/f

2017. aug. 8. 09:34
 7/11 anonim ***** válasza:
46%

Látja valóság egy alsóbb részét s mérhetetlenül örülök ennek. Folytassa így továbbra is s talán egyszer társalgunk egy jót, egy másik életben.

Imádatom kíséri.

2017. aug. 8. 10:31
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ő megtalálta a boldogságot. Bár én is ilyen lennék. A magyar mentalitás nem ilyen sajnos , és ha valaki így gondolkodik akkor ufónak nézzük. Ennyi csak. Tölts el egy hetet az olaszoknál.
2017. aug. 8. 11:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Azt, hogy egészséges lelkivilágú, normális ember, aki egyedül is képes boldog és kiegyensúlyozott lenni. Szvsz ennek kéne a normális állapotnak lennie, nem igazán értettem sosem a kapcsolatfüggő embereket.
2017. aug. 8. 13:21
 10/11 anonim ***** válasza:
46%

#3-as vagyok.

Hazugságban él.

Olyan gyáva, hogy még a valósággal sem tud szembe nézni.

Engem nem bánt. Legalább 1 szabad nővel több van az utcán.

De legalább ne biztassátok, hogy jó így neki.

Sose fog így kitörni.

2017. aug. 8. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!