Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nehéz a nők igényeinek megfelelni, és miért majd mindig a férfinak kell alkalmazkodnia?
Sajnálom :(
Nem volt szerencséd,nem kell eljátszanod egy másik szerepet ami nem is te lennél!
Szerencse kell a társ találáshoz,sok szerencsét kívánok kérdező! 30N
Csak fő kérdésed olvastam el.
Nem nehéz. Igazából baromi könnyű.
Mindkét félnek kell alkalmazkodnia.
A magadfajta hapekok totál beállítják magukat főnyereménynek. Aztán a való életben, a személyiségükből adódó gondok miatt nincsenek normális kapcsolatban senkivel.
Ne a nőket hibáztasd cicukám :D
Érdekes, más ffiaknak miért megy ez könnyebben? :D
Ha nem alkalmazkodott a nő, és elvárta tőled, hogy csak te teperj, akkor miért nem hagytad el?
Egyébként nők részéről is vannak ugyanilyen kérdések: 'Én mindent megteszek a páromnak, ő mégis megcsalt a kolléganőjével, mit ronthattam el? :(", de őket ugyanúgy nem értem.
21/L
Hát figyelj, ezt látták példaként. Tudod kitől? A férfiaktól. Ott is dívik ám a "tartsunk egy szürke egeret otthon, hogy vezesse a háztartást, közben mi hajtjuk a dögös csajokat" mentalitás.
H
A hatalommal felelősség is jár, ezt felejtettétek el.
Az, hogy egy férfi figyelmes és segít (illetve a segít eleve hülyeség, inkább kiveszi ő is a részét az otthon felmerülő dolgokból) az nem azt jelenti, hogy egy pipogya, tedd ide, tedd oda alak, akinek megalszik a szájában a tej. Te gyakorlatilag leírtad magadról, hogy nem vagy magabiztos, túl kedves vagy (mézesmázos hízelkedős gügyögős??? ew.....) nincsenek barátaid (mégis milyen embernek nincsenek barátai? Baráti kapcsolatokat sokkal egyszerűbb fenntartani és kialakítani, mint párkapcsolatot.. plusz kinek kell egy olyan, akinek nincs saját szociális élete és minden perce csak abból áll, hogy vagy kettesben csinálni valamit, vagy vár a másikra, mert egyedül semmihez se tud kezdeni?) és így tovább.
Na ember, EZZEL van a baj, nem azzal, hogy a nők a hülyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!