Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nehéz a nők igényeinek megfelelni, és miért majd mindig a férfinak kell alkalmazkodnia?
"Nem szívesen játszottam el, de azok a nők, az a tipikusan vonzó (nem pláza típus), sok barátnőt maguk mellett tudó, nagy kiruccanásokat kedvelő típusok voltak."
Te meg teljesen az ellentéte vagy ennek, nem illettetek össze. Hol itt a kérdés, hogy miért nem kellettél? Számomra azért a te esetedben teljesen nyilvánvaló, hogy nem a nőket kell hibáztatni (ráadásul kollektíven), hanem azon elgondolkodni, hogy NEKED mit kellene máshogy csinálnod, főleg a választás terén.
Hát 12-es, egyet is értek veled meg nem is. Nekem nincsenek barátaim, de egyáltalán nem vagyok a másikra telepedő. Pont azért nincsenek barátaim, mert nagyon szeretek egyedül lenni. De ismerek olyanokat, akik egyedül nem csinálnak semmit.
Kérdező, az milyen már, hogy ha egy nő tette volna fel a kérdést, egy férfi már megjegyezte volna - teszem hozzá, jogosan - hogy ha mindenki más hibás, lehet, hogy igazából te vagy a hülye?
Azért, mert nekik jó a genetikájuk (jóképűek, jó alakúak) és/vagy nem nagyon vannak gátlásaik, így gond nélkül játsszák el a nőknek az elvárt szerepeket, beetetik őket, és/vagy sok pénzük vagy menő munkájuk van.
#12:
Mondjuk azért nincsenek barátai, mert nem találkozott olyan emberrel, aki rokonszenves lett volna.
Én is ilyen vagyok és jól elvagyok barátok nélkül.
Kérdező,szeretettel ajánlom a Nők Lapjában azt a cikket,amikor a 43 éves pasi panaszkodik,hogy nem talál elég okos,fiatal,természetesen szép nőt,aki lelkileg egészséges és nem kell neki apuka potló. Ehhez képest a pasi félbehagyott nem,hogy egyetemet,egy fősulit és kinézetre se egy különösebb wasistdas a leírás alapján.Erről ennyit...
Egy szép nő meg úgyis úgy válogat,ahogy akar,fogadd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!