Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet az, hogy az átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy az átlagos férfiak nem unják meg az internetes társkeresést?

Figyelt kérdés

Felmentem átlagos férfiként egy internetes társkereső oldalra.

Írtam nőkre, de nem válaszoltak nagyon, kb. 3-4 írt vissza, de azzal is unalmas volt semmi egyénisége nem volt a lánynak.

Kb. egy hétig bírtam és töröltem onnan magam, mert egy hét után már baromi unalmas volt mindig keresni a nőket írni nekik levelet stb.... aztán nem válaszoltak, aki meg írt az unalma volt....

Olyan sok átlagos férfi van több hónapja ilyen oldalakon és folyamatosan keresik a nőket és írnak rájuk, hogy lehet az hogy ezt nem unják meg? Ti nem unjátok?

2017. aug. 7. 20:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
én chatelni szoktam ott 1 az 1el val
2017. aug. 7. 21:37
 12/22 anonim ***** válasza:
anotalkon sokan perverzek de ugy használod ahogy akarod
2017. aug. 7. 21:39
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem kezdek el sztorizgatni,de olyan vicces esetek vannak fent...volt már az öngyilkosságból feltámadt lány meséje

a lányok akik elfelejtették , hogy párkapcsolatban vannak, a busz ami nem jött amikor randizni kellett volna,a lány aki minden pasinak szült egy gyereket.. 1000 re ráírva egy normálist lehet találni, a sallangokon meg nagyon jól szórakozom. Van két oldal, ahol fizetni kell, de egy hajszállal nomálisabb is a társaság, de a többin főleg a chatesen kabaré megy!

2017. aug. 7. 21:41
 14/22 anonim ***** válasza:
67%
Olyan nőnek kellene írogatni aki olyan àtlagos mint te! Nem olyanra akire vágysz...
2017. aug. 7. 21:42
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

#14: Ezzel csak 1 gond van, mégpedig az, hogy ilyen nők alig vannak a társkeresőn. Ezt most nem azért írom, mintha én akkora Superman lennék, hanem azért, mert tényleg ezt láttam, míg fent voltam ezeken az oldalakon. Valahogy így néz ki a felhozatal:

- kövér (tehát nem pár kg plusz, hanem 165cm/90 kg), igénytelen, magukra nem sokat adó nők

- külsőre átlagos, de finoman fogalmazva nem túl értelmes nők

.

.

.

.

.

- átlagos, normális nők, akik már hetek/hónapok óta nem léptek be

- titkos szeretőt keresők

- egó növelés miatt az oldalon levő nők

- kamuprofilok

Az általad említett átlagos, normális nők viszont ha fel is regisztrálnak, vagy nagyon gyorsan elkelnek, vagy pár kudarc után leveszik magukat.

2017. aug. 7. 22:20
 16/22 anonim ***** válasza:
94%

Olvashattad már tőlük: unják. De nincs más lehetőségük.

Illetve hát lenne, a minőségi magány,de erre elég nehezen szánják rá magukat, pedig én mindig mondom nekik hogy hagyják a párkeresést a 3,14csába, mert baromság, de nem hisznek nekem.

2017. aug. 7. 22:48
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Részvétem:)

Megkérdeztem, azon belül mihez ért, azt írta, semmihez. Egy örökbecsű jutott erről eszembe: "Mihez ért? Semmihez. A gáthoz, meg az ürgeöntéshez. Nem vagyok elég képzett ideológiailag" :D

Olyan szűk 10 éve űztem ezt az "ipart" egy két szezonban, akkor huszonéves korom derekán, tehát nagyjából hasonló. Messze nem volt ennyire vacak a kép, de elhiszem simán, hogy ma ilyesmi lehet, mint ami lefestesz. Egész jó nőket szedegettem össze és magas a mércém intellektuális vonatkozásban (is). Persze lehet szerencsém volt, belegebedni nem kellett igaz nem is 10 perc volt amit bele kellett pakolni, de szerintem megérte. Ma már tizenötször is meggondolnám :)

2017. aug. 7. 23:37
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

De komolyan. Leírta, hogy semmihez nem ért, de szeret sminkelni. Bíztató, igaz?

Néhány éve nekem is bejött a dolog, de a Tinder-korszak borzalmas. És gondolj bele, én még nem is használok ilyeneket, hogy Badoo, Twoo, Elittárs stb., milyenek lehetnek azok?! Hallottam egy-két sztorit, nem jött meg a kedvem.

Nekem igazából csak a lelket, személyiséget illetően magasak az elvárásaim, mint ahogy írtam, én kedveltem duci lányt és vékonyat is, egészséges kereteken belül. Megjelenéssel kapcsolatban bármi meg tud tetszeni, ami nőies, de ha a lelkéből hiányzik valami, akkor hamar elvesztem az érdeklődést, vagy csak a szexre korlátozódik, mert komoly kapcsolatot csak a megfelelő nővel szeretnék.

2017. aug. 7. 23:44
 19/22 anonim ***** válasza:

#1: A nők azért nem válaszolnak a legtöbb levélre, mert egyszerre nem tudnak

annyi személlyel kommunikálni. Ez csak egy lehetőség, nem pedig a kiindulási pont!

#2: Nem is beszélve arról a népszerűségi indexről, ami a Badoo oldalon van.

Most direkt nem a Facebookot hoztam fel. Ott is megvannak a megfelelő ego növelők.

#3: Erre a lehetőségre már utaltam(#1)!

#4: Akkor erre nekem még nagyon rá kell feszülnöm.

#5: Legalább neked összejött valami kapcsolat a Tinderen.

#6: Ja, ez én vagyok!:)

#7: Logikus következtetés. Van olyan alkalom mikor le süllyedek az ő szintükre,

és megpróbálok velük kommunikálni. "Szia cica!, Jó a segged!, Küldesz magadról képet?".

Semmi válasz. Akkor hogy is van ez?

8#: Sok a hamis adat.

#9: ...és leírni. Ezt a jelenséget napi szinten lehet látni a Facebookon (is).

#10: Én is lassan elérem a 100-as mércét. A vissza-írási arány nálam is ennyi.

#11: Aham.

#12: Legyenek perverzek az emberek, de legalább úgy használom az oldalt, ahogy akarom? Logikus!

#13: Én nem fogok ezért fizetni. Inkább rászánom az adott összeget a tömegközlekedési járműre,

leszállok egy faluval odébb, aztán keresek egy értelmes[?] lányt arra felé.

#14: Itt szerintem az átlagnál értelmesebb emberek vannak,

hiszen feltárták ezt a problémát, és próbálják megoldani! Ha ez igaz, akkor nem tudunk

kommunikálni a mi "fajtánkall" azokon az oldalakon, mert a többség sík hülye!

Nem tudhassuk ki az átlagnál értelmesebb. Arra tudunk érvelni, hogy amelyik

nő csücsörit, mellét mutogassa, az biztos csak egy tudatlan p***a!

A jelenlévők szerintem nem ilyenre vágynak!

#15: Ezeknek a hölgyeményeknek nem a Like mennyiség számít.

Vannak olyanok is, akik fent vannak ezeken az oldalakon, aztán mégis van párjuk!

És tudjátok miért? Bennük van az a tudat, hogy lehetséges hogy a jelenlegi kapcsolatuk

tönkre megy, és hát... nagy fáradságba kerülne nekik újra regisztrálni, azt a sok adatot

újra megadni, össze gyűjteni a lájkokat.

#16: Igen unják! Az életen-át tartó boldog párkapcsolatot!

#17: Köszi szépen! Már azt hittem hogy megszabadulok erről az oldalról!

Már majdnem nyomtam a "Küldés" gombot. Neked még válaszolok, aztán tényleg hagyjatok

békén, mert nem fogok máma aludni!

Én meg az oldal elhagyásához értek. Viszlát!

Ez az oldal a legjobb társkereső! Itt mindenki vissza ír mindenkinek! Hát nem csodás???:D

Ja, és várom a lányok jelentkezését! 23/F.

2017. aug. 7. 23:53
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

De én nem "valami kapcsolatot" akarnék, hanem komolyat, vagy legalább egy olyat már, ahol egy kielégítőt tudok beszélgetni a másikkal. Az, hogy hétvégente lejárok vidékre egy lányhoz és ellátom a baját, vagy hogy néha ittalszik valaki, az tök jó, csak igazából nem erre vágyom. Nem tudok tervezni, elmélyülni a szeretetben, nincs olyan nő, akivel kiegyensúlyozott, nyugodt, szeretetteljes kapcsolatot lehetne hosszútávon fenntartani, és megbízható lenne, lehetne rá számítani.

2017. aug. 8. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!