Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ebben a pillanatban állok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a pillanatban állok az utóbbi évek depressziójában most tényleg abban az állapotban, hogy most öngyilkosságot akarok. Kérek valakit, mondja meg: miért ne?

Figyelt kérdés

Minden szálat elvarrtam. Minden próbálkozás kudarc, azt is elveszítettem, amim eddig még megmaradt.

És nincs hova előre lépnem, nincs már.

Nem akarok lelki segélyt hívni, hogy valaki közhelyeket mondjon olyanokról, amiket mindennap többször hall.

2017. aug. 7. 13:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Az anyag előteremthető. Akkor, mi nem? Nem értem... Leírnád ide, hogy mi a bajod?

Köszi, előre is.

2017. aug. 7. 15:10
 12/20 anonim ***** válasza:
67%

Hát nagyon vicces olvasni, ahogy a sok normális osztja a szuicid hajlamút:D

Mintha egy bénának mondanátok, hogy "Állj már fel bakker, mit lustálkodsz!"

Kérdező, én bipoláris vagyok, én is voltam párszor olyan helyzetben, mint te. Ennek ellenére sem tudom megmondani, hogy miért ne, de az biztos, hogy az élet mindig jobbra fordul. Lehet ez egy 180 fokos fordulat, vagy apró, hétköznapi örömök, mégha most nem is tűnik úgy. Te tudod, hogy szerinted megéri-e maradni miattuk.

De az biztos, hogy kár lenne érted, ha megtennéd.

2017. aug. 7. 15:23
 13/20 anonim ***** válasza:
Mert óriási fájdalmat okozol azoknak akik szeretnek téged, és akiknek fontos vagy.
2017. aug. 7. 15:25
 14/20 anonim válasza:
44%
Azt hiszed, megoldódik bármi is? A lélek örök, a test múlandó. Ugyanúgy fogsz kapni egy következő testet, de aki öngyilkos, annak a lelke a poklok poklát megfogja járni addig, míg újat nem kap, mert a karmikus törvényeit megsértette.
2017. aug. 7. 15:34
 15/20 anonim ***** válasza:
64%

Hogy miért ne?

Erre valóban csak a sablon szöveg létezik.....

Jön magy egy nő , vagy keresel egy nőt vagy ismerkedsz majd próbálkozol és talán összejön, talán lesz majd házad lakásod, talán lesz majd jó munkahelyed, talán lesz majd sok pénzed.

Igen ezért tenni is kell, de olyanok is vannak akik hiába próbálkoznak éveken át nem jön össze és mindent bevetnek annak érdekében , hogy ez összejöjjön de nem jön össze egyik sem.

Számodra jelenleg az a válasz lenne jó, ha pontosan meg tudnánk mnodani, hogy ez mikor lesz mikor fog eljönni, hogy mennyit kell várnod minderre, hogy mit kell ezért tenned.

De nem látjuk a jövőt nem tudjuk!

Ezért hát én meg sem próbállak erről lebeszélni. A te életed, és azt kezdesz vele amit akarsz.

Igen bárkinél megeshet, hogy hiába tesz meg bármit évtizedeken át, nem történik semmi nem változik meg semmi pedig mindent megtesz érte mindent megpróbál és mégsem, és eltelik 10-20-30-50 év és semmi , de lehet, hogy 30 év kell hozzá. Nem lehet tudni.

Ergo lehet, hogy tényleg semmi értelme az életednek de az is lehet, hogy igen is van.

2017. aug. 7. 15:49
 16/20 anonim ***** válasza:

Én is voltam egyszer mély ponton közel 1 évig, és úgy voltam sokszor, hogy értelmetlen az egész életem, és nincs is kedvem hozzá, hogy tovább éljek, és szinte alig vártam azt, hogy hátha egyik pillanatról a másikra végem lesz.

Voltam agytúrkásznál is de semmit nem segített.

Majd oda jutottam, hogy annak sincs értelme ha élek de annak sincs értelme ha meghalok. Évekkel később lett másik állásom, és még pár évvel később egy kapcsolatom is. Szükség volt ehhez elsősorban munkahely váltásra környezetváltozásra.

Arra volt szükségem elsősorban, hogy a sok szabad időmet kitöltsem valamivel.

2017. aug. 7. 15:59
 17/20 anonim ***** válasza:

Ha mindent átéltél az életben, amit lehetett, akkor tedd meg! Gyógyszert javaslom, mert könnyű utána takarítani 😃

De ha még van átélnivalód, akkor próbálkozz a végletekig! 😃

2017. aug. 7. 17:42
 18/20 anonim ***** válasza:

Ilyen mázlistát..

A legnagyobb lehetőséget kapta, amit csak lehet. Életet. Erre eldobná a hülyéje.

Feküdj be pszichiátriára, ha nem segít, utána is lehetsz öngyilkos.

2017. aug. 7. 21:00
 19/20 anonim ***** válasza:
Úgy akarsz meghalni, hogy nem próbáltál meg mindent?
2017. aug. 7. 21:00
 20/20 anonim ***** válasza:

Szia.

Azért ne mert egyrészt óriási fájdalmat okoznál annak aki téged legjobban szeret: Teremtő Alkotódnak.

Másrészt lehetetlenné tennéd azt a tervének megvalósítását, hogy együttműködhess vele és áldott lehess majd a Mennybe juthass.

Higgyél Istenben bátran forduljál hozzá... Kívánom, hogy a jóakarata szálljon rád..

2017. aug. 8. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!