Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfinál miért nem működik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinál miért nem működik a kémia?

Figyelt kérdés

Szűk 1 éve lett vége egy 6 éves kapcsolatomnak és egyszerűen nem találok magam mellé olyan partnert aki mellett férfiként működnék. Nincsenek szexuális problémáim, az ágyban is minden rendben, de kizárólag akkor, ha van fizikai érintés. Egyszerűen nem értem miért reagálok így, az exemmel soha nem volt ilyen problémám, ha megláttam meztelenül, ha éreztem az illatát, ha felhívott telefonon, akkor azonnal beindultam és beindulok most is.

Többen mondták, hogy nem szerencsés ha találkozom vele(havi 1-2 alkalommal előfordul), ha nem látnám, akkor könnyebb lenne túllépni rajta. De én nem a személyéhez ragaszkodom, hanem az érzéshez amit kivált belőlem, az nagyon hiányzik. Sokan rávágnák, hogy ez szerelem, de én nem annak mondanám, egyszerűen nem tudom megfogalmazni.

Mit kéne tennem, hogy ez más nővel is így működjön?

2017. aug. 7. 08:54
 1/3 Diavolino44 ***** válasza:
Mert, nem talaltad meg a megfelelo utanpotlast. Szerintem ez mindenkinel igy mukodik akinek egy picit alacsonyabb a libidoja. Szoval ne aggodj, ismerkedj, aztan majd idovel az egyik olyan lesz. De valoban nem jo dolog latni az exet. Jobb az olyat lezárni, vegleg.
2017. aug. 7. 09:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem zártad még le.Így nem is fog működni mással.
2017. aug. 7. 10:29
 3/3 anonim ***** válasza:
A lelkedben, az érzelmeidben nem vagy még " semleges"...addig nehéz lesz.
2017. aug. 7. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!