Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, amikor társkeresőn nézegetitek a hölgyeket, milyen alsó és felső korhatárt szoktatok beállítani?
A nők 18-30 között a legkapósabbak.
A férfiak meg 30-45 között.
Nem meglepő, hogy sok 30-45 közötti férfinek 18-30-as barátnője van. Amivel eléggé megnehezítik a 30 alatti férfiak és a 30 feletti nők dolgát.
"A férfiak meg 30-45 között. "
Tedd hozzá, hogy egziszenciával. ha már csóró, akkor legalább vén ne legyen.
25től 40ig. De ha ezen kívül ír rám valaki, azt sem utasítom el élből.
35 vagyok.
Bőség zavara jobbnál jobb csajokból, hát nem mondanám...
Amint beállítom a szűrőben, hogy max. 150km távolság lecsökken 30-40-re (BP. kiesik), 100km-en belül még ez is feleződik.
Következő szűrés saját tömegem(89) +10kg, saját korom +10év, aki benne van az eljut a harmadik körbe, ha a megadott szöveg nem tartalmaz árat, sem pedig nyitvatartási időt, akkor már döntős is!
Nem szelektáltam képre, bemutatkozó szövegre és maradt max. 3 delikvens, ilyenkor szoktam megnézni utolsó belépés idejét, ha ez több mint fél év, akkor szintén felejtős.
Ezzel el is fogyott az összes versenyző!
35 leszek, korban hozzám illő nőt keresek.
28-38 ig kb. Nem zavar ha idősebb a nő, a lényeg hogy passzoljunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!