Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják a pasik, hogy a mai nők követelőzőek, meg a felső 10% jó csak nekik?
'Mert ez a kesergő életképtelen selejt nőgyűlölő faszik gyűjtőhelye.'
azér mert ők, azért mert átlagos vagyok és nem állnak szóba velem, még sekejt is vagyok? kösz.
Személyes tapasztalataim szerint, egy átlagos srác nem sikeres a nőknél. Ha már feltud mutatni valami extrát (helyes, izmos, pénzes, kocsija van, nagyon jó a szövege, bunkó), akkor már nagyobb sikerrel járhat.
Nem vagyok nőgyűlölő vagy bármi hasonló, mielőtt valaki reflexből rávágná. Felőlem mindenki olyan párt választ, amilyet akar. De egyszerűen ezt látom és az ismerőseim legtöbbje is. Megkeseredett sem vagyok, mert az átlagnál jobban nézek ki, jó a szövegem és a kiállásom, szóval nincs gondom. Kapcsolatban élek és a barátnőm is csodálkozik a barátnőin, hogy az elmúlt években mennyire felmentek az elvárásaik.
Nem mondom azt, hogy a felső 10% csak a nyerő, de egy átlagos pasi tényleg esélytelen. Egyszerűen óriási a dömping a srácok részéről a lányokra és tudnak miből válogatni. Meg is teszik.
Azt is látom személyesen, hogy az átlagos kinézetű barátaim próbálkoznak, de sorra csak a barátzónába kerülnek. És mindig ugyanaz a szöveg: Nincs meg a kémia. A helyes, de bunkó barátaimnál ez a mondat elég ritkán hangzik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!