Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják a pasik, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják a pasik, hogy a mai nők követelőzőek, meg a felső 10% jó csak nekik?

Figyelt kérdés
itt mindig csak ezt hallom... de csak itt! Én sem vagyok jó pasi, énis társkeresőztem, és nekem is csak 10 válasz jött száz levélből. De én nem tapasztalom ezt a "hogy képzeled hogy átlagos pasiként hozzám szólsz idióta" mentalitást.
2016. aug. 22. 01:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
69%
Mert ez a kesergő életképtelen selejt nőgyűlölő faszik gyűjtőhelye.
2016. aug. 22. 01:24
 2/21 anonim ***** válasza:
20%
'De én nem tapasztalom ezt a "hogy képzeled hogy átlagos pasiként hozzám szólsz idióta" mentalitást' nem mondják az szemedbe. rájöhetnél arról hogy nem érdeklődnek.
2016. aug. 22. 01:26
 3/21 anonim ***** válasza:
13%

'Mert ez a kesergő életképtelen selejt nőgyűlölő faszik gyűjtőhelye.'

azér mert ők, azért mert átlagos vagyok és nem állnak szóba velem, még sekejt is vagyok? kösz.

2016. aug. 22. 01:28
 4/21 anonim ***** válasza:
14%
nem vagyunk nőgyülölők. szerti nem tudunk titeket mert nem engeditek mer észre se vesztek vágod? hogy szeressünk így benneteket mikor meg láttok 'jajj kiez a gyomi' szeressünk? szeretni nem tudunk szeretnénk. ha adnátok eséjt. azzal meg vagyok nőgyülölő hogy a rosz tapsztalatokat
2016. aug. 22. 01:32
 5/21 anonim ***** válasza:
16%
-élünk át, mert nektek csak a legjobb kell. az nem gyülölködés ha meg írjuk hogy a külső számít nektek. ezt mindenki tudja amúgyis.
2016. aug. 22. 01:34
 6/21 anonim ***** válasza:
47%
Hihetetlen hogy egyeseknél az átlagos szó negatív. Bakker nem lehet mindenki átlag feletti, tetszik v. sem a középső sáv a legszélesebb és ezzel semmi baj nincs
2016. aug. 22. 01:47
 7/21 anonim ***** válasza:
31%
Kérdező, talán mert így van? Magad is mondtad, hogy társkeresőztél, és rossz következtetést vonsz le belőle. Az, hogy a 100 levélre csak 10 válasz érkezett, csak annyit jelent, hogy még válaszra se méltattak, nem pedig azt, hogy ne lenne meg bennük ez a pökhendi, lesajnáló mentalitás.
2016. aug. 22. 01:49
 8/21 A kérdező kommentje:
de a társkeresőn kivül nem ezt látom. Persze, utcán sem akar 90% járni velem
2016. aug. 22. 02:06
 9/21 anonim ***** válasza:
57%

Személyes tapasztalataim szerint, egy átlagos srác nem sikeres a nőknél. Ha már feltud mutatni valami extrát (helyes, izmos, pénzes, kocsija van, nagyon jó a szövege, bunkó), akkor már nagyobb sikerrel járhat.

Nem vagyok nőgyűlölő vagy bármi hasonló, mielőtt valaki reflexből rávágná. Felőlem mindenki olyan párt választ, amilyet akar. De egyszerűen ezt látom és az ismerőseim legtöbbje is. Megkeseredett sem vagyok, mert az átlagnál jobban nézek ki, jó a szövegem és a kiállásom, szóval nincs gondom. Kapcsolatban élek és a barátnőm is csodálkozik a barátnőin, hogy az elmúlt években mennyire felmentek az elvárásaik.

Nem mondom azt, hogy a felső 10% csak a nyerő, de egy átlagos pasi tényleg esélytelen. Egyszerűen óriási a dömping a srácok részéről a lányokra és tudnak miből válogatni. Meg is teszik.

Azt is látom személyesen, hogy az átlagos kinézetű barátaim próbálkoznak, de sorra csak a barátzónába kerülnek. És mindig ugyanaz a szöveg: Nincs meg a kémia. A helyes, de bunkó barátaimnál ez a mondat elég ritkán hangzik el.

2016. aug. 22. 02:49
 10/21 anonim ***** válasza:
26%
Ha azt hiszed hogy az a természetes hogy 500 nőből vissza ír 10, azzok tévedsz. én is azt hittem az természetes meg nekem kell,minden áron teperni, még nem rájöttem arra, hogy egy jobb külsőbe bújva ez nem így lenne, de nagyon nem. én nem dugom homokba a fejem mnt te.
2016. aug. 22. 02:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!