Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják a pasik, hogy a mai nők követelőzőek, meg a felső 10% jó csak nekik?
Nem mondják ezt!
Akiről te beszélsz, az egy-két lúzer, több regisztrációval, és napi 24-ben a gyakorin lógva.
Minden nyamvadt kérdéshez odaokádja a saját beteg kis nézeteit, aztán belép másik névvel, és felpontozza magát, illetve még egyszer-kétszer leírja, hogy úgy tűnjön, hogy van aki egyetért vele.
Amíg más naponta csak pár percet tölt az oldalon, max. három-négy helyre válaszol, ő gyakorlatilag ezzel tölti a napját. Egyfajta küldetésnek éli meg, hogy úgy tüntesse fel, hogy rengeteg férfit ért emiatt csalódás, pont úgy gondolkodnak, mint ő, és minden nő ilyen. Ontja a válaszokat, a kérdéseket.
Ezért tűnik úgy, hogy ez "általános nézet" a gyakorin. Holott NEM!
Csak egy túlbuzgó kis lúzer, több regisztrációval, és sok szabadidővel.
Figyeld meg!
Jön mr. 46%, és csatlakozik azonnal egy másik alacsony %, és helyesel, hogy "a 6-nak nagyon is igaza van, mert..."
Mindig egyszerre érnek rá. ;)
"mai nők követelőzőek"
Igen 99%
Nők 99% szerint: Neki alanyi jogon jár gazdag tökéletes férfi.
Mi lehet az oka, hogy 2 reggel is fenn vagyok egy oldalon, ugyan az a bemutatkozó szövegem, mindkettőn én vagyok saját képpel.
Amíg az egyiken a sablonosnak nevezett sportkocsis(haveromé)képpel, tengerparti nyaralás, luxus lakásban (unokatestvéremé) pihenve, munkahelyen öltönyös képek. A levelek átlag felére válaszolnak 8/15.
Másikon a buszon ülök, éppen nyaralni megyünk a haverokkal, balatoni nyaralás, haveroméknál a bőrfotelben, munkahelyen laborköpenyben.Még egy levelemre sem válaszoltak 0/99.
Eredetileg a második részben említett képeimmel próbálkoztam, majd megnéztem egy női magazint, hogy szerintük milyen képek azok egy társkeresőn amiket feltétlenül kerülni kell, majd pont ilyen képeket posztoltam és sikert értem el, ennyit a nagy női logikáról :)
Amit leszűrtem tanulságként, aki az első alkalommal nem reagált a levelemre, de a képek cseréje után már értékes embernek tart (Ctrl+C, Ctrl+V), a levelemre pozitívan és érdeklődően reagál, az számomra értéktelen, felszínes, kerülendő nőszemély!
Ez a társekereső h kap egy átlagos nő 100levelet meg ilyenek,ez egy nagy barmság.
Engem csinosnak,szépnek tartanak mégse kaptam ennyí levelet,max napi 2 3at.
Érdekes modon körbenézek az utcána,rendgeteg átlagos pasit látok nagyon csinos nővel. Ugyhogy ez az álitás nem igaz egyáltalán h csak a 10% jó a nöknek.
Engem pl páran már "megszoltak" h ilyen csinos létemre milyen a jelenlegi párom. Vékonyka és kisfiús. Mégis szeretem! És teljessen más tipusú pasijaim voltak.
N24
Bocs a hibákért,nem jó a telóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!