Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha engem 2 nap alatt 2 csaj szólított le teljesen direktbe szórakozóhelyen, akkor a férfiak felső 20%-ba tartozok?
Sokan írják itt, hogy a nők csak a férfiak felső 20%-át választják, ezért van ennyi szingli pasi. Én mindig is visszahúzódó otthonülős típus voltam, de előző hétvégén egyik külföldről hazalátogató haverom elrángatott szórakozóhelyre. Voltak pillanatok amikor egyedül voltam, meg is voltam szeppenve mert a haverom éppen mást csinált, olyankor kétszer is volt olyan, hogy nem is rossz külsejű csajok odajöttek és elkezdtek rángatni meg minden, hogy menjek velük táncolni. Már-már erőszakosak voltak. Én nem mentem, mert nem tudok táncolni. De maga a tény, hogy sokkal-sokkal több pasi volt a szórakozóhelyen (Budapest), legalább 3szor annyi volt a pasi és volt köztük rengeteg egzotikus is mindenféle néger, arab, hindu, kínai, mindenféle nyugat-európai, meg persze a rengeteg magyar, a férfikínálat korlátlan volt, mégis odajöttek hozzám csajok teljesen maguktól.
Ez az jelenti, hogy egy eszméletlenül jóképű pasi vagyok?
Hááát... kiábrándító lesz számodra, amit írok, de azért leírom. Egyszer elmentünk a barátnőimmel szórakozni és kitaláltuk az elején, hogy márpedig mi táncolni fogunk (nem pasizni!).
A táncparkett széle tele volt szerencsétlenül ácsorgó pasikkal és mi válogatás nélkül vittük őket táncolni. Bárkit, aki jött. Volt, hogy négyen rángattunk el egyetlen pasit.
Ez nem annak szólt, hogy mennyire jó pasik, hanem annak, hogy mennyire bénák, hogy képtelenek kezdeményezni és felkérni egy csajt táncolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!