Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha engem 2 nap alatt 2 csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha engem 2 nap alatt 2 csaj szólított le teljesen direktbe szórakozóhelyen, akkor a férfiak felső 20%-ba tartozok?

Figyelt kérdés

Sokan írják itt, hogy a nők csak a férfiak felső 20%-át választják, ezért van ennyi szingli pasi. Én mindig is visszahúzódó otthonülős típus voltam, de előző hétvégén egyik külföldről hazalátogató haverom elrángatott szórakozóhelyre. Voltak pillanatok amikor egyedül voltam, meg is voltam szeppenve mert a haverom éppen mást csinált, olyankor kétszer is volt olyan, hogy nem is rossz külsejű csajok odajöttek és elkezdtek rángatni meg minden, hogy menjek velük táncolni. Már-már erőszakosak voltak. Én nem mentem, mert nem tudok táncolni. De maga a tény, hogy sokkal-sokkal több pasi volt a szórakozóhelyen (Budapest), legalább 3szor annyi volt a pasi és volt köztük rengeteg egzotikus is mindenféle néger, arab, hindu, kínai, mindenféle nyugat-európai, meg persze a rengeteg magyar, a férfikínálat korlátlan volt, mégis odajöttek hozzám csajok teljesen maguktól.

Ez az jelenti, hogy egy eszméletlenül jóképű pasi vagyok?

2017. febr. 17. 14:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Felső 20%???? Miben? Hány éves vagy?
2017. febr. 17. 14:16
 2/9 llorTllorT ***** válasza:
igenpersze,ha a csajok rángatnak akkor tuti 20% vagy.
2017. febr. 17. 14:21
 3/9 anonim ***** válasza:
66%

Hááát... kiábrándító lesz számodra, amit írok, de azért leírom. Egyszer elmentünk a barátnőimmel szórakozni és kitaláltuk az elején, hogy márpedig mi táncolni fogunk (nem pasizni!).

A táncparkett széle tele volt szerencsétlenül ácsorgó pasikkal és mi válogatás nélkül vittük őket táncolni. Bárkit, aki jött. Volt, hogy négyen rángattunk el egyetlen pasit.

Ez nem annak szólt, hogy mennyire jó pasik, hanem annak, hogy mennyire bénák, hogy képtelenek kezdeményezni és felkérni egy csajt táncolni.

2017. febr. 17. 14:23
 4/9 anonim ***** válasza:
63%
Jaaaj 3-as :D Hozzám is szoktak odajönni csajok, hogy táncoljak velük és nem azért mert a parkett mellett ácsorgó ronda lúzer vagyok. Mit kell elvenni a kérdező kedvét? Én pl nagyon jóképű vagyok, simán végignézek a helyen és látom hogy a férfiak kábé 90%-a alattam van. Mondjuk ez nem nehéz, hiába vannak sokan ugye nem pofára megy a bejutás szóval elképzelhető hogy a kérdező is tetszett a csajoknak a sok átlagos vagy lúzer pasi között.
2017. febr. 17. 14:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen, jóképű vagy és a felső 20%-ba tartozol te mázlista k***ög. De nem ezen az oldalon kell fényezni az egodat. Arra ott a Tinder meg a többi húspiac. Szóval a kérdésed megválaszolva, topic closed.
2017. febr. 17. 14:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül, velem is történt már hasonló, máskor meg nagy ívben elkerült minden nő buliban. Többek között ezért sem hiszek a "csak a külső számít" dologban, azt sem mindegy, hogy a hozzáállásod milyen.
2017. febr. 17. 15:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Há persze! Ha rángat táncolni, akkor az olyan mintha széttette volna neked a lábát, veled akarja leélni hátralévő életét, ez biztos :D
2017. febr. 17. 19:28
 8/9 anonim ***** válasza:
A lányok egy része ha iszik egy kicsit tök cuki lesz és utálja nézni ha valaki szélen üldögél és unatkozik. Mi is rángattunk már táncolni nem egyszer ilyen embereket -fiúkat, lányokat- és elhiheted nem akartuk felszedni őket.
2017. febr. 18. 17:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem volt pár (másod)perc után csók + a farkamat markolászták, szóval nem csak táncolni rángattak el. :D Ettől függetlenül tartom magam ahhoz, hogy attól is függ a dolog, mit sugárzol ki magadból, nem csak a külsődön.
2017. febr. 18. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!