Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mindeniknek más a szép akkor van olyan nő akinek pl. a nagy kövér Molnár Krisztián kinézetű pasi jön be?
"A szépség relatív,de van az a szint,hogy mégsem... :-D "
"érdekes" egyébként, mikor a nők azzal jönnek, h a szépség relatív MINDIG azt mondják, másnak biztos bejön. csakhogy ha mindegyik azt mondja, h másnak, akkor valójában senkinek se.
Én nem lennék a rajongója, de nő vagyok és ismerem a nőket. Ha egy pasi karizmatikus és érdekes dolgokat csinál, akkor mindig vannak nők akik rajonganak érte, akkor is ha alacsony vagy vékony vagy csúnya (lásd Woody Allen). Azt is írtam hogy az extrém dolgokat nem szereti senki, tehát ott keményen le kell tenni valamit az asztalra hogy az a személy érdekes legyen. Olyan férfiaknak is vannak női rajongói mint John Candy vagy John Belushi és sorolhatnám. Önmagában a kövérség nem kizáró tényező, bár valóban keveseknek jön be. De mint írtam, valami plusz kell. Egy netes blogger hülyegyerek vagy ki a fene ez a Molnár Krisztián, pedig értelmesebb nőnek nem kéne akkor sem ha történetesen jól néz ki.
Én csak arra reagáltam, hgoy mindenkinek más a szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!