Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mindeniknek más a szép akkor van olyan nő akinek pl. a nagy kövér Molnár Krisztián kinézetű pasi jön be?
Ez mekkora ökör kérdés....
Egyfelől: mindenkinek más testalkat jön be. Van akinek a sovány, van akinek az átlagos, van akinek a duci. Ez utóbbi ritkább, de akad ilyen is. Ettől még nem biztos hogy a fent említett úriember kéne neki. Lehet hogy simán bejönnek neki a mackós pasik, pocak meg miegymás, de általában mindenki az egészséges verziót szereti mindenből. Azaz a mackós pasi, aki bicajozik, úszik, van rajta izom is, az vonzó sok nőnek, ahogyan a vékony alkat másoknak. De az extremitásokat csak rendkívül kevesen szeretik.
A másik fontos dolog: akibe beleszeretsz abba általában az összhatás, kisugárzás miatt szeretsz bele. Nekem pl mindig bejöttek az alacsony pasik, akik nem önbizalomhiányosak. Az exem 165 cm magas férfi volt, kb 12 évig a párom. Sok nő rá se nézne egy pasira ilyen magassággal.
Igen, elmondhatjuk hogy ami a személyes ízlést illeti, mindenkinek más a szép - de ettől még lehet olyan ember aki szinte senkinek sem jön be. (vagy olyan keveseknek, hogy az már elenyésző) Amúgy az illető úriembernek a stílusa ha jól tudom kifogásolható. Ha tényleg jó fej lenne és lenne értelme annak amit csinál, biztos vagyok benne, hogy lennének női rajongói.
Teljesen kizárt!
Gondolj bele, őt hányan ismerik, aztán mégse kell közülük senkinek!
Akkor se, ha nem mindenkinek ugyanaz tetszik.
7-es: " ...biztos vagyok benne, hogy lennének női rajongói"
te lennél?
A szépség relatív,de van az a szint,hogy mégsem... :-D
Amúgy meg áruljátok el,légyszi,kiről beszéltek!Ő valami napisz..r szintű oldal celebje???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!