Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek össze lehet hozni...

Szerintetek össze lehet hozni egy TheVR - Molnár Krisztián közösségtalálkozót valamikor Debrecenben?

Figyelt kérdés
És szerintetek kiket néznének meg jobban az emberek? Tudom a VR-os srácoknak sokkal több feliratkozója van,de én még nem láttam embert aki Molnár Krisztián mellett elment volna szó nélkül.

2016. okt. 31. 23:58
 1/8 anonim válasza:
95%

Nem feltétlenül híresebb a ThrVR. Molnár Krisztiánnak a medencés videóját kb 1 millióan nézték meg míg a VR-nak 1,4 millióan. Viszont Molnár Krisztiánról már szinte majdnem minden híresebb videós említést tett. Nem beszélve a NemzetiSport cikkről róla, vagy a 888.hu cikkéről, vagy a DEHIR cikkéről.

Molnár Krisztián sokkal megbotránkoztatóbb jelenség.

Sőt talán az összes Magyar videó közül a legegyedibb.

2016. nov. 1. 00:11
 2/8 anonim válasza:
52%
ha lesz én megyek
2016. nov. 1. 00:24
 3/8 anonim ***** válasza:
43%
Molnár Krisztián jelentős külföldi nézőszámmal is bír. Ha egyszer megemberelné magát és tényleg odatenné a live-ot, rekord nézettséget és bevételt állíthatna fel.
2016. nov. 1. 00:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Molnár Krisztián él még? Mi van vele? Videózik még? Nem nagyon hallottam hírét hónapok óta. :D
2016. nov. 1. 02:07
 5/8 anonim ***** válasza:

szerintem nem.

És ha itt öten azt mondják hogy nem, akkor nem is lesz?

Érdekes stratégia...

2016. nov. 1. 09:34
 6/8 anonim ***** válasza:
47%
ezért a találkozóért még és is levezetnék 200km-t csak, hogy élőben láthassam!
2016. nov. 1. 09:36
 7/8 anonim ***** válasza:
93%

Egy elnöki vitára összejöhetnének. Molnár Krisztián for president! Mi iligy alattvalói leszünk. Minden este beba5zós live lesz az állami tévében amit kötelező lesz nézni. Törvénybe iktatja hogy a thevr-t visszamenőlegesen is tüvárira kell átnevezni hogy az elnök úr ki tudja ejteni. Az unijós kohéziós alapból csak alkoholt lehet majd vásárolni.

Amúgy tudna jobb műsort is csinálni ha akarna de semmi célja vagy mondanivalója nincs és inkább iszik és gügyög.

2016. nov. 7. 00:35
 8/8 anonim válasza:
xd mehetne chaturbatere
2017. márc. 3. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!