Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire külső centrikus világban élünk?

Figyelt kérdés
Férfiként szeretem fejleszteni tudásomat így szeretek könyvtárba járni. Könyvtárak teljesen üresek általában alig vannak fiatal férfiak. Múltkor kíváncsiságból lementem egy konditerembe és meglepően tömve volt sokkal több férfi volt egy konditeremben mint egy könyvtárban. Miért lehetett ez?
2017. aug. 6. 12:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nekem egy sincs. Könyvespolc se. Akkor én teljesen sötét vagyok, nincs mese :))
2017. aug. 6. 13:29
 22/26 anonim ***** válasza:

Amúgy szerintem a kérdező kiborulása kicsit elkésett (persze gondolom mert 24-től lopta 😀).

Például a '90-es években sokkal inkább ufonak számítottál könyvvel a kezedben, és éppen temették a világot, hogy nem olvasnak a fiatalok. Aztán jött a fordulat, divat lett olvasni, megint reneszánszukat élik a könyvek, most megint sok embert látsz könyvvel a kezében utazni, kikapcsolódni.

2017. aug. 6. 13:36
 23/26 anonim ***** válasza:

"külső centrikus világban"

Megválaszoltad a saját kérdésed.

2017. aug. 6. 15:16
 24/26 anonim ***** válasza:

Marhaság. A világ egyáltalán nem külső centrikusabb, mint 50 vagy 100 éve volt.

Keress egy könyvmoly csajt, vagy egy színház rajongót, vagy csak simán egy normális nőt, aki nem a deltákért fog szeretni.

Persze, neked insta-királylány kellene, ők meg sajnos a gyúrós-hercegekre buknak helyetted.

2017. aug. 6. 15:23
 25/26 anonim ***** válasza:
Én könyvmoly vagyok és edzek, és csak azt szeretném kapni pasiban, amit adok.
2017. aug. 6. 15:57
 26/26 anonim ***** válasza:
25: te vagy a tökéletes nő, vagy nem létezel, vagy gyere hozzám feleségül 😀
2017. aug. 6. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!