Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire külső centrikus világban élünk?
*agyra. Észre.
Fejleszteni tudásunkat, fantáziánkat, stb. :)
Mondjuk van, akinek már az elegendő lenne, ha első körben megtanulna olvasni. :D
Én is többet vagyok a futópályán, vagy telente az edzőteremben, mint a könyvtárban.
Ennek ellenére elég sokat olvasok szórakoztató és komolyabb irodalmat. De olvasni tudok a metrón reggel munkába menet, ha várok valahol, vagy otthon a kanapémon, ahhoz nem kell elmennem a könyvtárba (vagy ha mégis, akkor sem ücsörgök ott), míg edzeni nem tudok a 4 fal között.
#13 Igen, egyébként én is sokszor letöltöm az olvasnivalót, tehát nem megyek könyvtárba, és nem is veszem meg nyomtatott formában.
Egyébként az a vicces, hogy szerintem a kérdező nem ment be sehova, csak meglátott tőlem egy választ, amiben azt fejeztem ki egy hasonló mondattal, hogy manapság már mindenki inkább a testére edz, míg szellemileg nem fejleszti magát. Tessék, a #15-ös vagyok itt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
11 percre rá felteszi ezt kérdésként, de úgy, mintha tényleg bement volna a könyvtárba. :DDD LOL
14: neked ilyenkor nem rácsodálkozni kellene hogy jeee egy lelki társ van itt a gyakorin :))
Mert a cél bizonyára ilyesmi volt
Lexikális tudásod lesz, de hogy ezt hogy hoztad össze logikailag... azt nem lehet könyvből tanulni.
A könyvtárat és az edzőtermet ilyen összefüggésbe tenni? Hogy? Miért? Szerinted mindenki egy amcsi sztereotípia? Nincs olyan ember, aki edz is ÉS olvas? Csak nerd-ök és jock-ok? Érdekes világ lenne. Belegondolsz hány embernek van otthon könyve vs hánynak van otthon edzőgépe?
És akkor kihagyod azokat, akik gép nélkül edzenek, törődnek magukkal.
Nem hiszem el, hogy nem érted, hogy nem csak könyvtárban lehet olvasni. Könyvtárban sulis koromban voltam utoljára, mikor olyan könyvet kellett olvasni, ami szr volt, és sajnáltam rá a pénzt.
A könyvtárat inkább a mozikkal hoznám összefüggésbe, hisz sokaknak megéri azt a 4 hónapot megvárni, míg a filmet DVD minőségben le lehet tölteni. Ugyanígy a könyvekkel, előző hónapban 12-t vettem meg kindle-ön, és el sem hagytam a lakást. Míg egy gép csak helyet foglal, ormótlan, hangos.
Ja, és az a rejtett feltételezés sem igaz, hogy aki a könyvtárban ül, az jó ember, aki meg a kondiban, az szar.
Egyébként az egyetlen dolig amiért elmennék a könyvtárba, az sz lenne, ha ajánlani tudnának friss könyveket. De jellemzően ezer évvel le vannak maradva (azt már megszoktam, hogy a könyvesboltban olyanok dolgoznak, akik a múlt héten még alsónemüt vagy parizert árultak).
Így erre is marad a net, blogok, fórumok, bár a múltkor pont itt a GYK-n ajánlott valaki egy könyvet aminek nem én vagyok eredendően a célközönsége, így valószínűleg soha nem került volna a kezembe.
Amúgy a múltkor egy női portálon olvastam egy cikket, hogy mi alapján kell férfit választani. Az egyik pont az volt, hogy nézd meg, hogy hány könyve van a pasinak, ha felmész hozzá, mert ha egy sincs, akkor nem intelligens.
Azóta töprengek, hogy ki kellene raknom egy kijelzőt az összesen 4 könyvet tartalmazó polcomra, amin a kindle-ön található könyvek száma látszik.
Most komolyan, egy könyvolvasóval több száz-ezer köteted lehet a hónod alatt, de a kutya nem veszi észre az edzőtáskám mellett 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!