Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy szingli 20 éves csajnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szingli 20 éves csajnak, akinek vannak barátnői meg egy vibrátora minek pasi?

Figyelt kérdés
2017. aug. 6. 11:11
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
#30 én ezt értem, de ha a nőknek ennyire tele van a tök...bocsánat, olyanuk nincs. Akkor ennyire tele van a hócipőjük a pasikkal, hogy itt minden második kérdésben szívük szerint gulágosítanák vagy atommal szenesítenék őket, mi a francnak nekik pasi? Vesznek egy vibrátort meg egy rakat macskát, oszt élhetnek boldogan a csúnyarossz hímsoviniszta sexmániás disznó férfiak nélkül. Hát nem?
2017. aug. 7. 18:50
 32/35 anonim ***** válasza:

Mit tudom én. Nem én írom ki azokat a baromságokat, közöm nincs hozzájuk. Boldog vagyok a párommal, akivel szeretjük egymást. Mint még sok-sok nőtársam.

Szánalmas ez a kérdés.

2017. aug. 7. 19:22
 33/35 anonim ***** válasza:
Oké #32 én hiszek neked, csak azt látom, hogy mindenhol ahol csak lehet, átkozzák a férfiakat, legszívesebben irtanák őket ahol érik. Ezért nem értem, akkor mi a francért pasiznak meg akarnak tetszeni nekik? Vesznek egy műfszt oszt élvezhetik az édes életet.
2017. aug. 7. 19:23
 34/35 A kérdező kommentje:
Hát de discoban és egyetemen is sokkal többet és sokkal szívesebben beszélnek a lányok egymással, mint pasikkal, ölelgetik meg kisegítik egymást ha van vmi kis bajuk, és elvannak szingliként, nem?
2017. aug. 8. 05:45
 35/35 anonim ***** válasza:

Egyetemen meg buliban szívesebben beszélgetek lányokkal, igen. Mert nincs ott a párom. Vagy akkor rá kéne másznom egy másik pasira addig? :D Vagy ezt hogy kell elképzelni? :D

A pasik is szívesebben beszélgetnek egymással, meg együtt mennek sörözni, akkor nem lenne jobb nekik, ha melegek lennének?

2017. aug. 8. 10:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!