Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy szingli 20 éves csajnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szingli 20 éves csajnak, akinek vannak barátnői meg egy vibrátora minek pasi?

Figyelt kérdés
2017. aug. 6. 11:11
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
#5 köszönjük, hogy coming outoltál, és megosztottad a tapasztalataidat a silány farkadról. Bátor vagy, hogy felvállaltad a mikropéniszed, büszkék vagyunk rád :D
2017. aug. 6. 12:29
 12/35 anonim ***** válasza:
15%

9-es

Pont ezekért a dolgokért nem meglepő, hogy egy korodbeli lányon már átmentek 10-en. Amit én tapasztalok aszerint semmire sem jók a vibrátorok, meg a szerelem sem nagyon létezik már.

Vannak akik örülnek ennek, de vannak akik nem. Szerintem a csajok nagy része is megbánja ezt egy idő után, de most még jó bulinak tűnik, meg izgalmasnak.

Minek ezeknek vibrátor, ha nyugodt szívvel mennek el egy partyba és partyznak be maguknak havonta egy másik srácot?

Szerintem éhenhalnak manapság a vibrátor gyártók.

2017. aug. 6. 12:32
 13/35 anonim ***** válasza:
88%
Olyanra, akinek ilyen gondolat megfordul a fejében, tényleg nincs szüksége.
2017. aug. 6. 12:56
 14/35 anonim ***** válasza:
33%

Nice try, de ki beszélt itt rólam? Általánosságában a férfiakról van szó. Amíg a pénisz ne szabványosított, addig nem lesz az, hogy minden férfi ki tud elégíteni minden nőt, addig a vibrátor mindig lépéselőnyben lesz. Egy férfi hogyan tudnak 20-féle fokozatot biztosítani, akár 4-5 órán át? Sehogy. A nők eltűrik a rendszert, de igazi élvezetet csak a dolog továbbfejlesztett változata tud nyújtani. Egyedül a dolog valóságérzetét nem voltak még képesek megoldani, ha ez teljesül, a férfi nemre nem lesz többé szükség a szexualitásban. (Kivéve gyereknemzés).

2017. aug. 6. 12:58
 15/35 anonim ***** válasza:
68%

Hagyd már ezt a baromságot, hogy a vibrátor jobb egy embertől. Férfi vagyok, de kizárt, hogy a nők 0,1%-ánál többen jobbnak tartanának egy tárgyat egy élőlénytől. Ha ez így lenne akkor nem lehetne annyi csaj megdugni. Főleg manapság, szinte bármelyik benne van a kamatyban. Mindegyik otthon dugdosná fel magának a vibrátort, de egyáltalán nem ez megy. Cicik kint, pitsa kint és mennek mutogatni magukat. Nyílt szexuális felhívásból áll a fiatal csajok napjának fele. Elmész egy buliba, ismerkedsz és ha jó vagy 10-ből 7-et három napon belül simán meg lehet dugni. Van amelyiket még aznap este.

Ennyit a vibrátor sikeréről.

2017. aug. 6. 13:57
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal jobb amít írsz tényleg. Random reszelgetések 1 nap után. Biztos sok élvezet lesz benne a nőnek úgy, hogy a férfi nem is tudja, nem is ismeri őt, honnan tudja, hogy neki éppen hogyan jó?

Azok az esetek pedig érvénytelenek mikor pénzért vagy hazudozás után fekszik le velük.

2017. aug. 6. 14:00
 17/35 anonim ***** válasza:

lehet mondania a nőnek, hogy milyen pózban szeretné...

csók, simogatás, pózok váltása... ezekhez hozzá sem lehet hasonlítani a szexuális segédeszközöket.

N

2017. aug. 6. 14:27
 18/35 anonim ***** válasza:
16-os. Lehet, hogy nem éppen a legjobb az amit írtam, de ez megy. Nem tudom te hol élsz vagy mit csinálsz, de észrevehetnéd, hogy így működnek a dolgok manapság. Egyáltalán nem a vibrátorról szól a 18-20 éves csajok szexualitása. Inkább a kalandozásról, pasizásról, dugásról. Szerintem nem is nagyon van vibrátoruk. Kíváncsi lennék 10-ből hánynak van és mennyi használja. Felmennek Tinderre, elmennek valami házibuliba és akad igazi is, nincs szükség a műre.
2017. aug. 6. 14:43
 19/35 anonim ***** válasza:

54%, te semmit sem tudsz a nők szexuális működéséről. Szerinted a pénisz formáján és méretén műlik a kielégülés?

A legtöbb nő el sem tud élvezni csiklóizgatás nélkül is.

Meg amúgy ki akar annyi órán át szexelni?

Elárulom, hogy ha egy nő fel van rendesen izgatva, akkor 5-10 perc alatt elélvez, fél óra alatt pedig akár 3 orgazmus is összejöhet (valakinek akár több is lehet, egyénfüggő).

"Imádom" amikor hozzád hasonlók okoskodnak, és jobban tudják, hogy mitől és hogyan élvezek el, mint én magam (meg a többi nő).

Szűz vagy még amúgy?

2017. aug. 6. 14:43
 20/35 anonim ***** válasza:
Igaz nekem hányingerem van a mai lányok szexuális viselkedésétől, de ez nem változtat azon amit művelnek. És közük sincs a vibrátorhoz.
2017. aug. 6. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!