Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szingli 20 éves csajnak, akinek vannak barátnői meg egy vibrátora minek pasi?
És mi van azokkal akik a szexualitás kategóriában sírnak, hogy X ideje van együtt az új barátjával, de sehogy nem megy az elélvezés?
Hogyhogy mi van? Nem passzolnak össze. Nem tudja kielégíteni a csávó, vagy nem tud fele ellazulni.
Nekem is volt olyan barátom, akivel soha nem élveztem el.
De ez több mint siralmas. Teljesen eltűntek bizonyos dolgok? Én vagyok túl öreg? Csak szerintem volt izgalmasabb randikra járni, szapora szívveréssel megfogni a lány kezét, először átölelni és előtte/közben/utána eufórikus hangulatban lenni akár napokon át?
Néha úgy érzem, hogy a pokolban vagyok. De anno miért lehetett így? És nem is volt az olyan régen, 3-4 éve volt mikor így történtek a dolgok velem. És nem cserélném el ezeket az emlékeket 3 "leszopott a diszkó mögött fél óra után" élményre...
De látod, ezt mondom, hogy automatikusan a férfi a hibás... A technika nem vét ilyen hibákat. Elég szomorú így is a sok megjátszott élvezés nőktől és így sosem lehet tudni, vajon most ez épp jó volt vagy sem. Legrosszabb annak fószernek lehetett aki több év házasság után tudta meg egy orvosi vészhelyzet okán...
Legtöbbször nem az a baj, hogy fizikailag nem jól csinálja, sőt, sokszor nem az aktust, hanem az előjátékot rontják el.
Nem automatikusan a férfi a hibás, írtam azt is, hogy az is egy opció, hogy nem tud ellazulni a nő.
Sőt, olyan is lehet, hogy amióta masztizik, mindig ugyanazzal a bevett módszererrel, mozdulatokkal csinálja, és amikor más ingert kap, nem tud elélvezni.
De ettől még igenis van olyan is, hogy kizárólag a férfi a hibás, és nem az adottságai miatt.
Igaz, de megérthetnék a nők is, hogy elsőre nem valószínű, hogy menni fog. Teljesen ismeretlen "terep", hiába tapasztalt a férfi, minden nő más (csúnyábban mondva, minden hüvely más...). Összejöhet elsőre, de jobb az ha "meg van engedve", ha mégsem.
Értsd már meg, hogy a hüvely másodlagos. A nők nagyon nagy része a csiklója segítségével élvez el. Én sem tudok pl. csikló nélkül.
És igen, előfordul, hogy elsőre nem megy, össze kell szokni.
23
Siralmas vagy nem ez van. Nekem sem tetszik ez, kerülöm is ezeket a dolgokat. Sajnos egyre kevesebb lányt találok aki nem vevő az ilyen dolgokra senkivel.
A szexualitás olyan dolog lett mintha csak egy kólát akarnál inni. Mindenhol találsz, rohadtul értéktelen így pocsék is. Nem olyan mint egy 2002-es furmint amit nem kapsz bárhol, jó is és értéke is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!