Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van köztetek olyan, aki úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köztetek olyan, aki úgy érzi, rossz korba született?

Figyelt kérdés

Olyasmikre gondolok például, hogy férfi létére nagyon érzelmes, romantikus alkat, de ezt cikinek érzi manapság, és el kell fojtania magában, pedig minden vágya az lenne, hogy ki tudjon teljesedni és így fogadja el őt valaki.

Nagyon rossz lehet úgy élni, hogy a személyiséged vagy annak egy szignifikáns része elfojtva marad - így nem tudsz hű lenni magadhoz, tehát lényegében hazugságban élsz, szerepet játszani kényszerülsz, hogy a világ, vagy pusztán csak a környezeted elfogadjon. De ez hosszú távon lelki betegséghez vezethet.

Van köztetek tehát ilyen, aki valami miatt nem érzi jól magát ebben a világban, kényelmetlen neki a miliő, ami körülveszi? Hogy dolgozzátok fel, hogy nem tudtok igazán önmagatok lenni?

2017. aug. 6. 09:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#10: Én pont ezekért (is) írtam, amit írtam a kommentemben. Valahogy nem igazán találom meg a közös hangot és a közös értékeket ezzel a korosztállyal, ezért születtem volna egy olyan húszassal korábban. Elsősorban párkapcsolati téren van nekem is problémám, meg a mentalitással.

#6 voltam

2017. aug. 6. 20:04
 12/14 anonim ***** válasza:
34%

Nem kell bénázni, és ennyi. Érdekes, a párom kimutathatja, hogy érzelmes és romantikus, mert nem otthon a gyakorin siránkozott, hanem megismert és meghódított engem, én meg értékelem, hogy ő ilyen.

Persze ilyenkor sokszor kiderül, hogy a "kedves, romantikus pasik" egyszerűen nem azok, hanem frusztrált, passzív-agresszív komplexusos bunkók (ezerszer bunkóbbak, mint a gyúrós nagyszájú pasik), és/vagy csak a szolis plázacicákat látják meg, akik nyilván tojnak rájuk vastag pénztárca hiánya miatt, ebből le is vonják a következtetést, hogy minden nő k----a. Közben a rendes lányok meg hiába várnak kedves pasira - én mindig kedves, érzelmes pasira vágytam, és 23 voltam, mire egymásra találtunk a párommal, addig észre se vett senki.

2017. aug. 7. 15:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Én a 19. század és a 20. század fordulóján érezném jól magam. Mondjuk amennyire csak lehet ezt ki is mutatom, pl. öltözködés és viselkedés terén.

U.i.: gyengém a romantikus férfi de sajnos nagyon ritka manapság.

23/L

2022. okt. 2. 08:33
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
A leheto l*gszarabb korba.
2022. okt. 24. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!