Más is van, aki úgy érzi hogy rossz korba született?
Én azt érzem, hogy ez a világ nem nekem való. Persze, a technika mindent visz, legalábbis az orvosi része, hogy nem hal bele az ember egy megfázásba, de az emberek. Érzelem mentesek, gonoszak, hiányzik belőlük az empátia.
Legszívesebben a 19. században élnék ( akár parasztként is, de persze nemesnek jobb volt lenni ).
Más is van aki így érez? Ő/ti hol élne / élnétek?
Van olyan, hogy az ember nem találja a helyét. Idővel elmúlik, bár attól függ hány éves vagy és mióta érzed ezt.
Vannak rossz emberek, lesznek és voltak is. Viszont nem mindenki gonosz és érzelem mentes. Ha így lenne nem létezne a gyakorikérdések.hu-sem. Itt nem fizetett dolgozók válaszolnak a feltett kérdésekre, hanem segítőkész, többnyire normális emberek. Áldozva ezzel szabadidejüket. Átérezve mások problémáját.
Szívesen kipróbálnám a középkort. A maga nomádsága mögött azért rejtőztek olyan értékek, amik mára sajnos kivesztek a civilizáltságra hivatkozva. Például a tolvajok kezének levágása.. Nem a gyakorlat, hanem a mögötte lévő gondolat az, ami fontos szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!