Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom, hogy amíg busszal utazok és nincs normális fizetésem, addig ne is vágyjak párkapcsolatra, mert nem lennék elég a csajoknak?
Én egyetértek veled,annyi különbséggel,hogy nem kell top kategóriás autó,hanem elég az alsó-középkategóriás is csak ne essen szét és el tudjon vinni A-ból B-be.Szomorú,de ez van. 22/F
Azért ez a kérdés,igen mást árul el:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Kérdező, az nem igazán zavarna, hogy nincs autód, mivel nekem van, de a kérdés alapján nagyon unszimpatikus vagy, nem csodálom, hogy nincs barátnőd....
Pénzed nincs sajátra, de a szüleidét egyből leszólod, csak mert nem "német prémium" (amik nagyrésze guruló hulladék egyébként), plusz olyan csajok után sírsz akik ilyen felszínesek.
Tanuld meg jobban megbecsülni a kicsit, és ne a gold digger hölgyeményekre hajts.... értem én, hogy ők a "fullos nők", de hát basszus....
71%, annál a kérdésnél nem csak mindenféle válaszok vannak, hanem sokszor férfiak válaszolnak és ugye az ő véleményük nem számít a kérdező szempontjából, mert nem velük ismerkedne. Azon kívül a válaszok sokszor átcsaptak annak a taglalásába, hogy távkapcsolatban milyen jól jön (de a kérdező gondolom nem ilyen keres) meg gyerekkel meg utazásnál.
A valóság az, hogy a kérdező ostoba plázacicák után csorgatja a nyálát, (akik a facebookonn a menő kocsiban csücsörítenek)és itt sír azon, hogy kocsi nélkül nem is lehet ismerkedni, mert minden nő ilyen. Hát a nagy francokat, pláne ha egyetemista vagy. Csak gondolom neki derogálnak az átlagos csajok vagy könnyebb az autó hiányára fogni a dolgot. Mert azokat a lányokat veszi észre akinek az anyagiak a fontosak. Most komolyan, kérdező, neked kéne olyan lány aki autó nélkül nem jönne össze veled, autóval meg igen? Ezzel eleve kimondod, milyen nőt keresel: megvásárolhatót. Tedd rendbe az önbizalmadat és vedd észre az egyszerű lányokat.
Egy intelligens nő nagyon is felnéz arra a pasira aki bicajjal jár, vagy tömegközelekedik, mert környezettudatos és sportos.
Szerintem egyáltalán nincs így.
Én is 24 éves egyetemista vagyok, 5 éve van jogsim, de azóta sincs saját kocsim, és valószínűleg nem is mostanában lesz.
Mellesleg vidéki is vagyok, itthon van egy velem egy idős kocsink, de ezt csak akkor vezetem ha épp itthon vagyok, és pl. nagy bevásárlásra kell menni, stb.
Így tehát szorgos BKV felhasznaló vagyok.
Ennek ellenére van barátnőm lassan 4 éve, pedig Ő orvos családból származik évente többször kiruccannak külföldi kirándulásokra, belföldet meg lassan számolni sem tudom.
Tehát ő ilyesfajta kényelmekhez is hozzá van szokva nem, hogy csak prémium minőségű nyugati kocsihoz.
Ennek ellenére még mint már említettem már lassan 4 éve együtt vagyunk.
Igen ha szép szexy nõt akarsz akkor szépen tedd magadat rendbe anyagilag,addig max valami átlagos duci csajjal elszórakozhatsz de nem fogod kívánni max üriteni akarsz csak.
Dolgozz,tanulj mint egy õrült,aztán ha rendbe jössz anyagilag akkor mehetnek a vonzó nõk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!