Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok kezdeményeztetek férfiaknál? Nem lenne jobb eltörölni ezt a mindig a férfi kezdeményezzen szokást?
Majd ha te leszel az, aki teherbeesik, te szülsz, és te maradsz ott egyedül egy gyerekkel, akkor majd beszélgetünk erről, hogy a két nem között miért vannak különbségek.
100%-os fogamzásgátló nincs! Már az első szex is magában hordozza a lehetőséget, hogy a nő teherbeesik, a pasi lelép, aztán oldja meg egyedül.
Ehhez képest te mit is kockáztatsz? Hogy nemet mond egy kávéra? Hűha!
És már ezt is a nőkre akarjátok hárítani!
Igazából annyira töketlenek már a pasik, és olyan szinten kivonták magukat a gyerekvállalás témából, meg a párkapcsolatból is egyre jobban, hogy kényelmesebb a klónozás.
Onnantól, hogy elérhető lesz egyre szélesebb körben, hímekre végképp nem lesz semmi szükség, és nyugodtan kihalhattok.
"Tudod egy ferfi kezdemenyez. Mert bator es van onbizalma es jol nez ki.
Egy nulla kis senki, aki lusta is es fel, varja h a no kezdemenyezzen."
Tehát aki nem néz ki jól, az nem férfi?
De megnéznélek :D
Biztos annyira nagyon jóképű lehetek, ha huszonéves korom végén szexeltem először. :D
Amúgy hiába kezdeményez a nő, abból még nem lesz automatikusan semmi folytatás, legtöbbször akkor volt sikerem, amikor én kezdeményeztem (főleg, ha a női jelzéseket nem vesszük kezdeményezésnek).
"Ha nem él vele, akkor úgy veszem, hogy annyira töketlen..."
eszedbe se jut, h nem kellesz neki?
Én támogatnám, hogy a nő is kezdeményezzen. Nem erről szólna a feminizmus, hogy egyenlő bánásmód, egyenlő jogok? Ebbe az is beletartozik hogy a nő is kezdeményez.
Persze a feminizmust a legtöbben úgy értelmezik önkényesen, hogy nekik jusson minden jog, a pasasnak meg minden kötelesség. Az ilyeneknek rossz hírem van: nagyon háttal ülnek a lovon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!