Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok kezdeményeztetek férfiaknál? Nem lenne jobb eltörölni ezt a mindig a férfi kezdeményezzen szokást?
Én kitalàlnàm a programokat neagodj. Engem pl beszéltetni se kell ,szohoz se jutnàl.
n25
Kérdező, te választasz ilyen csajokat, úgy légyszi ne siránkozz.
A saját rossz tapasztalatod miatt pedig nem kéne mindenkit egy kalap alá venni.
Tudod egy ferfi kezdemenyez. Mert bator es van onbizalma es jol nez ki.
Egy nulla kis senki, aki lusta is es fel, varja h a no kezdemenyezzen.
Csak a noknek nem egy szerencsetlen pasi kell ;)
Én szoktam kezdeményezni, de nem nyíltan. Az szerintem elveszi a hódítás élményt a férfitól, és abból gondolom, hogy már próbáltam, és láttam, hogy nem jött be.
Indirekt módon felütök egy csomó labdát neki, pl: fu, lesz nemsokára az xyz film moziban, tök kíváncsi vagyok; vagy: úgy elmennék megnézni egyszer egy ilyen-olyan-amolyan előadást/programot, szerintem tök jó lehet.
Tehát feldobom a lehetőséget, konkrétan már csak annyi a dolga, hogy elhívjon. Ha nem él vele, akkor úgy veszem, hogy annyira töketlen, hogy képtelen érteni ezekből, és megenném szegényt reggelire, kár erőltetni.
De a valóságban, ezekre a férfiak nálam mind ráharaptak, nem kellett tovább célozgatni. Nem biztos, hogy nálad se kezdeményeznek, csak ne legyél töketlen felismerni.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!