Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek/urak nektek milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek/urak nektek milyen problémáitok voltak/vannk társkeresésben?

Figyelt kérdés

Van, akit már hidegen hagy az egész vagy még reménykedik. esetlegesen kínos szituk melyek elrettentőek.

Mi a legnagyobb gond, vagy esetleg akinek sikerült.

24 F voltam.

2017. aug. 1. 20:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#10 mi az h nincs személyesen lehetőséged ismerkedni?
2017. aug. 2. 11:44
 12/16 anonim ***** válasza:
Mindent leírtam itt, amit a témáról gondolok: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
2017. aug. 2. 13:04
 13/16 anonim ***** válasza:

Egyébként meg alapvetően arról szól az egész párkeresés, hogy mindenki jobb géneket akar az utódjainak. Ezért mindenki "felfele" néz, ami fiúknál úgy néz ki, hogy nem érdeklik őket a ducibb, aránytalanabb arcú, csúnyácska csajok, a lányokat meg nem érdeklik a fiatalabb, egzisztenciával nem rendelkező, nem annyira domináns fiúk. Mindenki jól akar járni, csak a fiúk inkább a belsőben, a nők inkább a külsőben hajlandók megalkuvásra.

Amúgy meg a fiúkat nagyon hajtja a nemi ösztön, a nők meg jobban elvannak magukban is. Alapvetően mindig több fiú jut egy nőre és mindig nagyobb a kereslet a nőkre, mint a férfiakra, ezért a férfiak mindenféle trükkökkel igyekeznek azt az illúziót kelteni, hogy jobbak a versenytársaiknál (öltözködés, testépítés, gitározás, tánc, pénz). Ez maga a csajozás. Az élet legalább fele erről szól.

2017. aug. 2. 13:10
 14/16 anonim ***** válasza:

Semmilyen mert a hobbimnak élek és teszek erre 100 lapáttal.

28 F

2017. aug. 2. 16:14
 15/16 anonim ***** válasza:
11: Majdnem minden nap másik országban vagyok és parkolókban alszom.
2017. aug. 2. 18:37
 16/16 anonim ***** válasza:

Milyen problémáim vannak? Neten senki nem ír vissza, élőben meg nem ismerkedek. Mondjuk nem is járok emberek közé, de akkor se szólítanék le senkit, mert annál kínosabb, erőltetettebb, pofátlanabb dolog nagyon kevés van.

Érdekes amúgy, hogy amikor ezt leírom, mintha szentséget szidtam volna. Csak nem értem, hogy amikor naponta tízszer leírja valaki (rendszerint nő), hogy neten nem ismerkedik, az tökre rendben van. Érthetetlen.

2017. aug. 2. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!