Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kellett ezt csinálnia?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellett ezt csinálnia?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal, de a 2. randi után mondta, hogy nála kell 1 hónap amíg engedi a csókot. Mivel szimpatikus volt ezért belementem, randiztunk tovább majd 1 hónap elteltével amikor megpróbáltam megcsókolni akkor elhúzta a fejét és mondta, hogy még idő kell neki. Ekkor már gyanús volt a dolog. De folytattuk az ismerkedést és pár hétre rá bejelentette, hogy most nem áll készen egy kapcsolatra. Majd mondta, hogy legyünk barátok (ekkor azt hittem egy pillanatra, hogy mérgemben ott leütöm) odament egy fagyizóhoz és kikért két shaket majd visszament hozzám és mondta, hogy koccintsunk a barátságra. Na ekkor kivertem a kezéből a shaket amit át akart nyújtani és megmondtam neki, hogy szórakozzon az anyjával. Nagyon felbosszantott, hogy húzta az agyamat sokáig utána még el is várta, hogy legyek a barátja. Miért csinálhatta ezt?
2017. júl. 31. 13:23
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
67%

A dühödet értem, a shake-kiverés tán kicsit erős volt, nem ártana féken tartanod az indulataidat, ez a későbbiekben is probléma lehet. Nekem volt olyan párom, aki szerint a ruhaszárító felrugdosása rendben van, mert "ő nem rám haragudott, nem kell magamra vennem", vagy épp a bögrék parkettához csapkodása is természetes feszkólevezető, én meg elhatároztam, hogy nem fogom senki labilis idegzetét pátyolgatni.

A csajon nem gondolkoznék sokat, vannak hülyék mind férfi, mind pedig női oldalon is. Keress olyat, akivel egy tempóban tudsz haladni.

2017. júl. 31. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!