Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kellett ezt csinálnia?
Pedig megérdemeltétek volna egymást... Ő nyilvánvalóan húzta csak az agyad, pontosan tudta, hogy nem akar tőled semmit. Csak gondolom jól esett neki, hogy ha unatkozik, akkor szórakoztatod, meg a teperéseddel legyezgeted a hiúságát. "nála kell egy hónap, amíg engedi a csókot"? Táblázata van, hogy a kezét huszonöt nap után foghatod meg, csók egy hónap, petting három hónap tíz nap?
Te meg remélem, tanulsz a dologból, és legközelebb idejében lelépsz, anélkül, hogy agresszív baromként viselkednél. Nézze meg az ember.
Aki 0%-ra pontozott, azok szerint tényleg normális dolog az, hogy "azt hittem egy pillanatra, hogy mérgemben ott leütöm", meg hogy kiveri a kezéből az italt, amit jó szándékkal vett neki???
Szóval a csajnak nincs joga dönteni, hogy kitől akar többet. Ha megtetszik egy pasinak, akkor kutya kötelessége aláfeküdni, de minimum smárolni vele. Felháborító egyesek gondolkozása.
Hiába, mire számít az ember a vak komondor országában.....
/Ha megtetszik egy pasinak, akkor kutya kötelessége aláfeküdni, de minimum smárolni vele./
Ez az,hogy nem tetszett a csajnak,de az mégis valószínűleg húzta az agyát és találkozgatott vele és (hitegette) tovább.
Minek kellett neki akkor a srác?Pótléknak?
Tisztán és világosan közölte, hogy BARÁT akar lenni. Mit nem lehet ezen felfogni?
Én nem értem ezt a várakozósdit... Persze, én sem ugrom egyből ágyba, de idői korlátot szabni ahelyett, hogy érzésre menne valami... Nevetségesnek tartom.
Egyébként a helyedben már akkor megköszöntem volna az egészet és hagytam volna, mikor kezdett kényelmetlen lenni. Ha valakit meg akarok csókolni, de nem akarja még, az oké. Kicsit zavarna, de rendben. Viszont azért eltelt egy hónap, több, mint egy. Nagyon vaknak kell lennie az embernek, hogy ennyi idő elteltével ne ismerje ki annyira a másikat, hogy érezze, ha nem lesz a dologból semmi, vagy csak barátság.
21L
/Tisztán és világosan közölte, hogy BARÁT akar lenni. Mit nem lehet ezen felfogni?/
Több,mint 1 hónap után közölte vele,hogy csak barátság lehet köztük.(Addig gondolom nem egyszer,kétszer találkoztak.)Ezt nagyjából én már második randi után szoktam közölni akkor,ha nem jön be az illető nekem.
Természetesen abban igazat adok,hogy az nem lett volna normális,ha mérgében leüti a csajt ezért.
"Természetesen abban igazat adok,hogy az nem lett volna normális,ha mérgében leüti a csajt ezért."
Igazából én csak ezt kifogásoltam. :D Most azon lehet vitázni, hogy ki mennyi idő után tudja eldönteni, hogy kell-e neki kapcsolat, viszont ez az agresszív hozzáállás szerintem soha, semmiképp se normális dolog.
Én sem vagyok a pofozkodás híve,de a srác elmondása alapján az tapasztalható,hogy a csaj csak kérette magát.Ki tudja hány fiút megbántott így.
(Nem biztos,hogy csak egyet.)
Meg azért ez a legyünk barátok dolog több randi után sok embernek bántó lehet.Nem csak férfiaknak,hanem nőknek is.
Nekem is volt olyan,hogy nem akartam összejönni egy nővel,mert nem tetszett nekem,de én azt legkésőbb második randin közöltem is vele.
Nem hitegettem a lányt (hetekig,hónapokig.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!