Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én fújom ezt fel, vagy így kellett volna csinálnia?
Mindkettőnknek volt programja ma estére, ő a haverjához megy, akivel nekem sajnos nagyon rossz a viszonyom.
Viszont nekem lemondták a programom így itthon fogok ülni.
Nem várom el a barátomtól hogy akkor üljön ő is itthon, de azért jól esett volna így nekem.
Ráadásul , a haverja sose keresi , csak most, 1 évben egyszer, mégis úgy ragaszkodik hozzá, mint a nemtudom mihez.
Barátom amúgy is beteg, ha nem ment volna én itthon maradtam volna vele..Ezt mondta is neki..
Kislány, te fújod fel a dolgokat!
"Nem várom el a barátomtól hogy akkor üljön ő is itthon, de azért jól esett volna így nekem. "
KIFOGÁS! És merő ellentmondás ez a mondatod!
Nem várod el, de....
Most akkor döntsd el végre, hogy mégis mi a francot akarsz, oké?
Menj el a barátoddal, nem kötelező a haverjával beszélni. Egyébként pedig, megtanulhatnátok a megbocsátást, és kibékülhetnétek!
A barátod egy szabad ember, önálló döntéseket tud hozni, szóval azt csinál, amit akar!
Igazából a haverja engem mocskos módon alázott amikor barátommal külön voltunk.
Sose ártottam neki, mégis úgy beszélt rólam mint a kutyáról. Én ezért nem tölteném ott szívesen a szilvesztert.
De barátom kijelentette, hogy ő a haverjánál lesz... És ennyi...
Én ezt megértem.
Nem is kértem hogy maradjon velem otthon, engem őszintén az bánt, hogy egy ilyen haver fontosabb.
De mindegy
Sajnâllak, hogy neki fontosabb a haverja, mint te. Én sem ėreznėm jól magam olyan ember târsasâgâban,aki megalâzott...
Hâl isten nekem a szerelmem nem ilyen,bulizhatna, jól ėrezhetnė magât, ehelyett inkâbb engem istâpol... Minden percben szegėnyem azt hallja, hogy ėn milyen rosszul vagyok... (6 hetes terhes vagyok, ės a hânyingerem egėsz nap kitart..)
Teljesen egyedül fogod tölteni a szilvesztert?
Igen egyedül.
De mégse mondhatom neki, hogy ha már nekem nincs programom akkor üljön ő is itthon velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!