Kinél hogyan intéződött, amikor visszament dolgozni? Mit és kinek kellett csinálnia?
Az első gyermekem után amikor visszamentem, mindent a munkaügyesünk csinált, ill. rajta keresztül ment minden (gyes igénylés, mivel tb. kifizető hely, főnőknek a levél, a bér újraindítása, stb.).
Most mennék vissza dolgozni, és új munkaügyes van, és teljesen fel volt háborodva, hogy én mit akarok tőle. Mondtam neki, ha mást nem, akkor nézze meg az anyagomat, hogy mit és hová kell küldenem (2 hétig jártam a nyakára), mire megdobott egy fénymásolattal (1 perc), hogy ez nem az ő feladata, de mindenből kér fénymásolatot, mert neki kell az anyagába. Most rohangálhatok nyomtató, meg fénymásoló után, mert neki nem feladata, de kell belőle példány. Sőt nekem kellett szólni, hogy jelezze a bérszámfejtés felé, mivel karácsonykor kezdek, nehogy az ünnepek, meg a késői jelzés miatt január elején ne kapjam meg a béremet.
Kinél hogy ment? Én várok el sokat, hogy segítsenek (bár ugyanaz a cég, csak nincs már az az ügyintéző)?
Biztos mindenhol más.
Én mikor eljöttem szülni, akkor is a munkaügyis csaj az orrom alá dugott egy kupac kész papírt aláírásra és mindent intézett, csak az egyszeri anyaságit kellett nekem megigényelni szülés után.
Mikor visszamentem ugyanez volt, papírok aláírásra előkészítve és másnap már dolgozhattam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!