Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik 20kilót szedtek fel...

Akik 20kilót szedtek fel terhesség alatt nektek visszament szépen a hasatok?

Figyelt kérdés
bocs hogy ide írom de itt több anyuka tud válaszolni
2013. máj. 28. 16:07
 1/9 anonim ***** válasza:
nem :(és még csíkos is lett
2013. máj. 28. 16:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem mert fogyókúrázok és mindenhonnan látom hogy megy le a felesleg de a hasam nem akar kisebb lenni :(
2013. máj. 28. 16:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Valamennyire, de nem lett olyan mint régen.
2013. máj. 28. 16:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Én csak 15-öt híztam, de alacsony vagyok. Nekem lement mindkettő után. A második után lassabban.
2013. máj. 28. 16:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Én 21 kg-t híztam. 58-cal kezdtem és most is annyi vagyok - 8 hónapos a fiam. Viszont a köldök alatti háj az bizony el nem akar tűnni.. Brutálisan nagy pocim volt, csíkom nem sok lett, de a hasam az sajnos nem a régi. Ruhában annyira nem feltűnő, szerencsére.
2013. máj. 28. 19:03
 6/9 anonim ***** válasza:
25 kg-ot szedtem fel a terhesség alatt. 2. hónapra már egy plusz kiló sem volt rajtam, viszont a hasam elég "plötyi" volt. Mára már 9 hónapos a fiam, és a hasam is szépen visszahúzódott. Nem olyan feszes, mint terhesség előtt, de már nem olyan mint szülés után. Azt hozzáteszem, hogy nem diétázok, nem tornázok. Ha edzenék (edzettem volna), biztos hamarabb visszament volna, meg talán még feszes is lenne, de sajnos nincs rá időm.
2013. máj. 28. 21:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem. Háromszor híztam 20 kilót,pedig nem zabáltam nyakló nélkül.Mindegyik után maradt hasam, persze egyre nagyobb.A testem többi része nagyjából visszament, de úszógumim van.Most kétéves a legkisebb.
2013. máj. 29. 10:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem. Az elsővel híztam 20 kg, a másodikkal 10 kg-t. Már az első után sem ment vissza teljesen. A kistesó meg nagyobb baba is volt, pár csíkocskám is lett és a hasam elég lógós.

(Az én hibám is egy kicsit, mert eddig semmit nem tettem érte, hogy kisebb legyen. Most kezdtem bele egy fogyókúrába, aminek hatására kisebb a hasam már, de ez nyilván még csak amiatt van, hogy nincs tele a gyomrom.)

2013. máj. 29. 16:55
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2013. máj. 29. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!