Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért nem veszik észre sosem, ha nem érdekelnek egy nőt? Miért kell a másikat zaklatni?
A többi férfi nevében nem tudok nyilatkozni, de elmondom, hogy nálam mi a szitu. Elkezdek beszélgetni egy nővel, aki beszélget, válaszol, de mondjuk hárít, ha találkozásról van szó.
Nekem, mint amatőrnek ez annyit jelent, hogy idő kell még neki, de nem vagyok közömbös számára, mivel válaszol. Számomra meg ez egyértelmű.
És miért ez az egyértelmű számomra? Mert ha nekem szimpatikus egy nő, csak akkor kezdek vele beszélgetni és csak akkor tart tovább a beszélgetés. Amennyiben nem érdekel, úgy nem foglalkozom vele, rövid, tömör válaszokat adok, ha egyáltalán válaszolok.
Itt kanyarodnék vissza az egyik válaszodhoz:
"Bocsi, honnan tudjam az elején, hogy mit akar valaki??? Nyilván senki nem úgy kezdi, h járunk?"
Ne haragudj, de egy férfi az esetek 99%-ban azért ír egy nőre, mert du... izé ismerkedni akar. Nem barátkozni...
Persze könnyen lehet, hogy csak nálam van így.
42: Köszi a normális, nem kioktató (!), nem sértő választ, jó vt olvasni!:) A válaszodból is kiderül, h mennyire másképp gondolkodnak a nők és a férfiak. Ti azt hiszitek, ha a nő nem akar találkozni, idő kell neki, mi meg azt, h ebből nektek leesik, h nem akarunk semmit. Amúgy a tőmondatokban válaszolgatás sem esik le mindenkinek. Szoktam alkalmazni néha azt is (hiszen minden eset más), de akkor is próbálkoznak tovább.
43: Tapasztaltam ilyet is, amit írtál. Megmondod, h nem és akkor sem hagy békén. Sőt, vt olyan akivel közöltem, h nem kérek belőle és még meg vt sértődve, holott barátnője vt....
"A többi férfi nevében nem tudok nyilatkozni, de elmondom, hogy nálam mi a szitu. Elkezdek beszélgetni egy nővel, aki beszélget, válaszol, de mondjuk hárít, ha találkozásról van szó.
Nekem, mint amatőrnek ez annyit jelent, hogy idő kell még neki, de nem vagyok közömbös számára, mivel válaszol. Számomra meg ez egyértelmű."
ha hárít, az már EGYÉRTELMŰ, h semmit nem akar. téged a vágyaid-reményeid tévesztenek meg. azt látod, amit látni akarsz, nem pedig a valóságot.
Számomra inkább az a kérdés, hogy miért vannak olyan férfiak akik az egyértelmű lekoptatás után is azt a nőt akarják. Én sosem akarnék összejönni egy olyan nővel aki randi után hirtelen eltűnik(ilyennel még szóba sem állnék azután) vagy megmondja, hogy nem.
A kérdésre a válasz az, hogy szerintem jobb egyértelműen megmondani, hogy nem. Velem volt olyan, hogy egy lány tinderről 3x lemondta a randit. Persze amikor rákérdeztem, hogy akar-e egyáltalán találkozni akkor mondta, hogy persze stb. Jobb elkerülni az ilyen szitukat, örültem volna ha akkor egyértelműen megmondja és nem raboljuk egymás idejét.
"Számomra inkább az a kérdés, hogy miért vannak olyan férfiak akik az egyértelmű lekoptatás után is azt a nőt akarják"
a 42-es hozzászólásában van a válasz: azt hiszik, amiben hinni akarnak, nem látják a valóságot.
Aqer!
Hol látsz ilyet a 42-es hozzászólásomban? Pont az a lényege, hogy ha egyértelműen megmondja, hogy "nem" akkor békén hagyom, de ha válaszol, beszélget, SZÁMOMRA nem egyértelműen utasít el, akkor próbálkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!