Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért nem veszik észre sosem, ha nem érdekelnek egy nőt? Miért kell a másikat zaklatni?
A #16-os meg a Kérdező is ugyanolyan buta libák...
Képtelenek nemet mondani, mert jót tesz a hiúságuknak.
Az meg csak szöveg, hogy "jjjajj, hát én azt hittem csak barátkozni akarsz"...stb.
De, a 73%-os kérdésére egyik sem mert válaszolni, hogy ez milyen helyzetben/ helyszínen fordul elő!
Nos?
Ja, hogy pont tárkereső appon/fórumon/ gyakorin?
Ismerjétek be lányok, hogy hülyék vagytok!
Tanultok belőle és kész!
Legközelebb nemet mondtok, ha nem jön be valaki és nem lesztek lek.rvázva, mert nem hitegettétek őket!
Ennyi az egész!
"Férfiak miért nem veszik észre sosem, ha nem érdekelnek egy nőt? Miért kell a másikat zaklatni?"
mert magányosak.
"Ne haragudj, de nem szeretnék többet veled kommunikálni. Nincs bajom veled (tényleg), de hosszú távon egyikünk se járna jól."
Így, vagy valahogy így megmondod a srácnak, nem fogja zavarni. Én mondtam már ezt nőnek, miután kiderült, hogy ő csak haverkodni akart, én meg nem. Sértődés, harag, feszültség, és legfőképpen átverés nélkül bántunk el és egyikünk se játszott a másikkal kétségek közt, főleg nem szándékosan.
Egyszer sem lettem lek.vázva! Mivel, mint írtam nem hitegettem senkit! Egyszerűen nem mutattam olyan téren érdeklődést. Erre írtam, h miért nem esik le akkor nekik, h nem akarunk semmit. Sztem ebből egyértelmű...
A másik pedig, h nem nem merem leírni, hanem teljesen változó, honnan ismerem őket. Annyi, h egyiket sem csak netről, mert ott eleve nem ismerkedem.
De akkor írok konkrét példát, h megértsétek már végre miről van szó.
Jelenleg is van egy férfi, közös ismerősök kapcsán találkoztunk, beszélgettünk semleges témákról, majd később írt fb-on. Szintén semleges témákról(!), nyilván így nem rontok rá, h nem akarok tőle semmit, mert nem is utalt rá, h akarna vmit, el is beszélgettünk, de ennyi. Azóta viszont minden nap, minden percében ír és ez már idegesítő, de nem randira hívogat! Nemrég tett egyedül egy olyan célzást, h esetleg találkozhatnánk, ên ezt elhárítottam, de azóta is ír. Nem akarom megbántani, bírom is, de ennyi. Nem hiszem, h emiatt egy bunkó, agyatlan, k.va vagyok, ahogy írtátol!
És többnyire mindig így járok. Ritka, h vki azzal kezdi, h akar vmit.
"Szeretnék veled kicsit komolyabban beszélni. Ha nem vagyok udvariatlan és tolakodó, teljesen őszintén: mit szeretnél, mi legyen kettőnk közt? Én úgy érzem, túl sokat beszélünk és barátok szintjén sem illünk össze. Ettől függetlenül nem haragszom és nem utállak, csak nem illünk egymáshoz."
Nem pontosan így, nem pontosan ennyire letámadva a másikat, de meg lehet beszélni. Főleg írásban nem nehéz. Jó mondjuk nekem az EQ-m a 0-hoz áll legközelebb, semmi érzésem nem lenne közben, de szerintem ez teljesen korrekt lerázás, és legalább tudja, hogy nem csak nincs rá időd és nem csak kéreted magadat.
28: mondjuk ez nem rossz, amit írtál.
Ennek annyi hátulütője van, h aki bem mondja ki nyíltan, h akar vmit és ezt leírom neki, mind azt mondja, h de én nem is akartam semmit. Sőt, vt ilyen után, h milyen beképzelt vagyok, mert azt mondtam, h akar tőlem vmit, pedig nem is (és közben állandóan a szexre célozgatott).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!