Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért nem veszik észre sosem, ha nem érdekelnek egy nőt? Miért kell a másikat zaklatni?
A feleségem is hasonló volt, mondjuk nála az volt a baj, ő már annyit csalódott a férfiakban, és akkor is egy elég rossz kapcsolatban volt benne, hogy már nem hitt senkinek.
2 hónap alatt csak rájött, hogy nem vagyon olyan, mint a többi.
Azért, mert te írtad, hogy azért nem utasítod el, mert jaj mit fog gondolni... meg válaszolgatsz neki, mikor tudod, hogy nem akarsz semmit tőle. Tereled a nyílt elutasítást nehogy az legyen, hogy a kis "hírneved" csorbát szenvedjen.
Nem dobálóztam a szavakkal, de olvasd már vissza azokat, amiket írtál.
Szinte süt róluk, hogy az vagy, de még egoista is, az utolsó hozzászólásod alapján! :)
#36-nál a pont!
Megragadta a lényeget!
Igazából mindegy milyen vagyok, úgyis mindenki azt gondol, amit akar.
De nem is azért írtam ki a kérdést, h engem elemezzen bárki is, sajnos ez nem sok válaszoló tudatáig jutott el.:(
Kérdező, a te tudatodig nem jut el az, aminek el kéne jutnia!
De egy ilyen nőtől, miket is beszélek, kislánytól, mint te, ezt nem is lehet elvárni, főleg ennyi értelmi szinttel, mint ami neked jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!