Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak miért nem veszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért nem veszik észre sosem, ha nem érdekelnek egy nőt? Miért kell a másikat zaklatni?

Figyelt kérdés
Hogy nem esik le nekik, ha egy nő csak nem akar bunkó lenni, ezért beszélget, válaszol neki, de mondjuk hárít, ha találkozásról van szó? Szerintem ez tök egyértelmű. Ja és miért kell egész nap fb-on zaklatni? Nem veszik észre, hogy idegesítő?
2017. júl. 31. 13:13
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
Én az ilyeneknél régebben parasztba nyomtam, nem válaszoltam (sőt, én személyesen is képes vagyok válasz nélkül hagyni kérdéseket, ha nem akarok beszélgetni). Hidd el, hamar elmegy a kedve az írogatástól. Bár aki rajtam nem veszi észre, hogy nem akarok beszélgetni, az még nem látott embert életében.
2017. júl. 31. 15:50
 32/48 A kérdező kommentje:
Ezeknél az eseteknél én is így csinálom, szimplán nem válaszolok, de sokszot így sem, vagy csak nehezen esik le nekik, ezért is írtam ki tulajdonképpen a kérdést. Mert nem értem ebből hogy nem jönnek rá és miért nyomulnak továbbra is.
2017. júl. 31. 15:57
 33/48 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező te csak simán kétszínű vagy és képtelen vagy az egyenes beszédre, a te esetedben, nem a férfiakkal van a probléma!
2017. júl. 31. 16:04
 34/48 anonim ***** válasza:

A feleségem is hasonló volt, mondjuk nála az volt a baj, ő már annyit csalódott a férfiakban, és akkor is egy elég rossz kapcsolatban volt benne, hogy már nem hitt senkinek.

2 hónap alatt csak rájött, hogy nem vagyon olyan, mint a többi.

2017. júl. 31. 16:25
 35/48 A kérdező kommentje:
33: miért is vagyok kétszínű? Bár úgysem tudod megmagyarázni. Szóval ha már így a levegőbe dobálózunk a szavakkal, akkor te meg ostoba vagy. Hogy miért? Nem tudom, nem is ismerlek, csak az vagy.:)
2017. júl. 31. 16:34
 36/48 anonim ***** válasza:
62%

Azért, mert te írtad, hogy azért nem utasítod el, mert jaj mit fog gondolni... meg válaszolgatsz neki, mikor tudod, hogy nem akarsz semmit tőle. Tereled a nyílt elutasítást nehogy az legyen, hogy a kis "hírneved" csorbát szenvedjen.

Nem dobálóztam a szavakkal, de olvasd már vissza azokat, amiket írtál.

Szinte süt róluk, hogy az vagy, de még egoista is, az utolsó hozzászólásod alapján! :)

2017. júl. 31. 16:39
 37/48 anonim ***** válasza:
22%

#36-nál a pont!

Megragadta a lényeget!

2017. júl. 31. 16:40
 38/48 anonim ***** válasza:
#34 ja te is csak később fogod kimutatni a fogad fehérjét szegénynek..
2017. júl. 31. 16:41
 39/48 A kérdező kommentje:

Igazából mindegy milyen vagyok, úgyis mindenki azt gondol, amit akar.

De nem is azért írtam ki a kérdést, h engem elemezzen bárki is, sajnos ez nem sok válaszoló tudatáig jutott el.:(

2017. júl. 31. 16:42
 40/48 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező, a te tudatodig nem jut el az, aminek el kéne jutnia!

De egy ilyen nőtől, miket is beszélek, kislánytól, mint te, ezt nem is lehet elvárni, főleg ennyi értelmi szinttel, mint ami neked jutott.

2017. júl. 31. 16:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!