Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van esélyem a csajoknál ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem a csajoknál ha sovány vagyok?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és még nem volt barátnőm amit egyre rosszabbul viselek, lehet oka az hogy vékony vagyok?

Már semmi önbizalmam nincs.

Bosszantó a dologban, hogy rengeteget eszek, ennek ellenére nem hízok.

67 kg/178 cm

2017. júl. 30. 22:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az első párom ilyesmi paraméterekkel rendelkezett, fülig szerelmes voltam bele, ő vert át... Hidd el, az önbizalomhiányod a legfőbb akadályozó tényező.

22/L

2017. júl. 30. 22:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

"Bosszantó a dologban, hogy rengeteget eszek, ennek ellenére nem hízok. "

Ha az ellentétét írtad volna le: 'Sportolok és diétázom, de mégis kövér vagyok', akkor képzeld el, micsoda fröcsögést kapnál, hogy jaj, nincs olyan, hogy genetika, és csak te tehetsz róla, jaj.

Elárulom neked, hogy igen is, számít a genetika. Szerencsés dolog rád nézve, hogy a legtöbb férfi azért a húszas éveinek az elején felszed magára pár plusz kilót - pl. barátom is ilyen. Középiskolásként nádszál volt, ma már szép alkata van, pedig nem változtatott a táplálkozási szokásain, és ugyanannyit dolgozik a ház körül, mint addig.

Lehet, hogy ezért le leszek szavazva, DE: amíg érzed, hogy a külsődön úgysem tudsz változtatni egyelőre, addig próbáld máshonnan nyerni az önbizalmat. Alakíts ki olyan tudásbázist, kreatív személyiséget, ami csak neked van. Ha a hízás úgysem megy, akkor gyúrj agyra. :)

... vaaagy, keress meg egy személyi edzőt. Ő talán tud okosabbat mondani. :)

21/L

2017. júl. 30. 22:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy kalóriaplusz és megfelelő edzés mellett valaki ne hízzon. Amúgy csomó vézna srác mászkál csinos barátnővel, nem ezen fog múlni.
2017. júl. 30. 22:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Valóban, sokan a nagyobb tömegű férfiakat szeretik, de biztos nem mindenki, mint az itt is látszik. Az önbizalomhiányos férfiak viszont a legtöbb nő számára nem vonzóak.
2017. júl. 30. 22:40
 5/7 Gőgö$_Gúnár ***** válasza:
Én még olyan se vagyok mint te, de akadt már néhány lány akinek bejöttem. Az meg az én hibám,hogy elcsesztem minden lehetőséget.
2017. júl. 30. 23:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha amúgy jó a humorod és a stílusod,simán lehet esélyed.
2017. júl. 31. 00:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha ennyire zavar keress meg egy dietetikust vagy személyi edzőt, lehet hogy rendszeres sporttal és plusz fehérjével picit alakulna az izomzatod. De rengeteg vékony padinak van barátnője... Nekem mondjuk nem jött be ha egy férfi vékony,de millió meg egy ilyen pasinak van kapcsolata
2017. júl. 31. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!