Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem a csajoknál ha sovány vagyok?
20 éves vagyok és még nem volt barátnőm amit egyre rosszabbul viselek, lehet oka az hogy vékony vagyok?
Már semmi önbizalmam nincs.
Bosszantó a dologban, hogy rengeteget eszek, ennek ellenére nem hízok.
67 kg/178 cm
Az első párom ilyesmi paraméterekkel rendelkezett, fülig szerelmes voltam bele, ő vert át... Hidd el, az önbizalomhiányod a legfőbb akadályozó tényező.
22/L
"Bosszantó a dologban, hogy rengeteget eszek, ennek ellenére nem hízok. "
Ha az ellentétét írtad volna le: 'Sportolok és diétázom, de mégis kövér vagyok', akkor képzeld el, micsoda fröcsögést kapnál, hogy jaj, nincs olyan, hogy genetika, és csak te tehetsz róla, jaj.
Elárulom neked, hogy igen is, számít a genetika. Szerencsés dolog rád nézve, hogy a legtöbb férfi azért a húszas éveinek az elején felszed magára pár plusz kilót - pl. barátom is ilyen. Középiskolásként nádszál volt, ma már szép alkata van, pedig nem változtatott a táplálkozási szokásain, és ugyanannyit dolgozik a ház körül, mint addig.
Lehet, hogy ezért le leszek szavazva, DE: amíg érzed, hogy a külsődön úgysem tudsz változtatni egyelőre, addig próbáld máshonnan nyerni az önbizalmat. Alakíts ki olyan tudásbázist, kreatív személyiséget, ami csak neked van. Ha a hízás úgysem megy, akkor gyúrj agyra. :)
... vaaagy, keress meg egy személyi edzőt. Ő talán tud okosabbat mondani. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!