Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azzal, hogy vettem magamnak egy gépkocsit, megnőtt az értékem a nők szemében? Mostantól lesz esélyem a csajoknál?
Azért én elég sok olyan történetet ismerősi körből is hallottam, hogy az autó eléggé felpörgette egy pár srác szexuális életét. Nos, az "értékes" nőknél talán így sem lesz esélye, mint valaki írta... De egy "nem értékes" nő is jobb, mint a semmilyen nő, nem?
Mondjuk sok függ attól is, hogy milyen a kocsi.
Gépkocsifüggő, de ez olyan, mint egy csodafegyver egy háborúban.
- mennyire erős fegyver a maga nemében?
- el kell juttatni a bevetés helyére
- fontosabb a pszichológiai hatása, mint a gyakorlati bevetés(tud róla az ellenség, féli a hatását?)
Kb. azt jelenti, hogy használnod, demonstrálnod kell a lányok felé. Menni buliba, Balatonra, villogni a strandon. Posztolni kell képeket, hirdetni, hogy veszed bele a kiegészítőket.
mindezek után még számolni kell azzal, hogy nem épp észlény csajokhoz kapsz így hozzáférést, szóval érdemesebb csak dugásra menni(esetleg szopatni őket anyósülésről... a legjobb dolog a világon, de szigorúan nem menet közben - fő a biztonság).
Sok sikert!
PERSZE! mert ez így működik :)))))))
(nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!