Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azzal, hogy vettem magamnak egy gépkocsit, megnőtt az értékem a nők szemében? Mostantól lesz esélyem a csajoknál?
Költőnő?
Az évek alatt megtanultam, hogyan is értitek ti ezt az "elveim vannak, én erős nő vagyok"-dumát.
Igen, a limlom kapcsolatot nem viseled el és nagy büszkén szakítasz, de elfelejted hozzátenni, hogy előtte hogyan válogatod meg, hogy kinek lesz egyáltalán esélye akár egy limlom kapcsolatra.
Azért az ilyen részletek minden benyögött női erényeskedést árnyalnak egy picit.
Pl. nem "a férfiak" elköteleződésének hiánya miatt sírtok, hanem "bizonyos jó parti" férfiak elköteleződésének hiánya miatt. Aki alacsony, aránytalan, szarul keres,... az nyugodtan akarjon csak egyedül maradni.
A te esetedben arra célzok, hogy limlom kapcsolatra is kevesebb esélye lenne a kérdezőnek kocsi nélkül, de ezt nem fogjátok soha elismerni. Szar dolog lenne kimondani, hogy egy autóval rendelkező pali mindig vonzóbb, mint egy autóval nem rendelkező.
Igenis kellene a javak, mert igénylitek és igenis nagyon számít.
Miért kocsival akarsz magadnak csajt fogni? Ennyire üres a személyiséged??
A látszatkapcsolatra vágyó pénzéhes, kiszolgálásra vágyó ribizliknél talán növekedett, de akiba szorult némi értelem nem az alapján dönt, hogy összejön-e veled hogy van kocsid vagy nincs...
ma 07:46
Azért másodunokatesóm a kabrio Trabantjával elég vagány szokott lenni, őt mindenki megnézi pl :D Hidd el, sokan szeretik a szépen rendben tartott retro autókat ;)
A suzuki meg tök korrekt autó, bár engem személyes okokból a hideg ráz tőle, de sok ismerősömnek van suzukija, és mellette (nem csúnya) barátnője. :3
Nincsen kocsija a kedvesemnek, sőt az exeim között egyiknek sem volt. Vele is a kapcsolat minősége miatt mentünk szét, köze nem volt az anyagiakhoz. Ideje lenne már kicsit gondolkodni folyamatos nyavajgás helyett. Én megismerem az illetőt, mielőtt belevágok kapcsolatba, nem egy barátsággal indult, de olyan jó ember volt, hogy beeszerettem es vonzódni kezdtem hozzá. Tehát nekem kár dumálnod az esélyekről, mert nálam nem áll. Limlom kapcsolat alatt pedig azt értem, hogy ha nincs meg az a belso érték ami nekem fontos, akkor tőlem lehet bentley-je is 50 akár; akkor sem fog érdekelni. Nyomorékoskodás és barom általánosítás helyett gondolkodni kéne, mert ha hozzám ilyen mentalitással odajönnél; torkonhánynálak. És nem a külső miatt, vagy azért mert nincs kocsid.
Persze tudom, könnyebb lesz megint rámmondani, hogy egy vén hazug oltogatós k****a vagyok. Csak a vicc az, hogy a barátaim 90%-ban férfiak és ők mégsem így gondolják.
Btw ezzel a mentalitással nektek nem csajozni hanem legózni kéne még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!