Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jóképű fiatal mérnök vagyok, és kisportolom a testem szálkásra, akkor van esélyem osztrák csajoknál?
Én nem anyagi okokból szeretnék kiköltözni Ausztriába, hanem egészen más miatt. A piacképes szakmámmal itthon is jól meg tudnék élni. Viszont nekem sajnos nem tetszenek a magyar nők valamiért. Nagyon ritka ebben az országban, hogy igazán szép nőt látok, talán hetente 1-et. Ausztriában viszont, ha bemegyek egy plázába vagy egy szórakozóhelyre de akár az utcán is, mindenhol, azt se tudom melyik 10/9-10-es csajt bámuljam, egyszerűen gyönyörűek ott a nők, számomra össze sem lehet hasonlítani Magyarországgal ilyen szempontból sem. Az meg csak hab a tortán, hogy mindemellett az ország is sokkal élhetőbb, tisztább, szebb, de mondom nem ez az elsődleges oka, hogy ki akarok költözni.
A probléma viszont az, hogy igaz, hogy eszméletlenül jól az ottani nők, de egy magyar pasi az rossz ponttal indul mert onnan nézve ez már a balkán meg kelet-európa, nincs valami jó hírük a kint élő vagy ingázó magyaroknak mert a legtöbbjük bunkó és alja munkából él, pl. mosogat. Eléggé le van járatva ott a magyarok hírneve. De ha én más vagyok mint a többi, jóképű úriember típusú mérnök vagyok és ráadásul ízlésesen adok a testemre is, akkor szerintetek lehet sikerem az osztrák hölgyeknél?
egy mérsékelten seg.gfej ürgének tűnsz a leírásod alapján :D
nyugi, lesz esélyed. még ha nem is az IQ bajnokoknál :D de úgy érzem, neked nem is az a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!