Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha jóképű fiatal mérnök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha jóképű fiatal mérnök vagyok, és kisportolom a testem szálkásra, akkor van esélyem osztrák csajoknál?

Figyelt kérdés

Én nem anyagi okokból szeretnék kiköltözni Ausztriába, hanem egészen más miatt. A piacképes szakmámmal itthon is jól meg tudnék élni. Viszont nekem sajnos nem tetszenek a magyar nők valamiért. Nagyon ritka ebben az országban, hogy igazán szép nőt látok, talán hetente 1-et. Ausztriában viszont, ha bemegyek egy plázába vagy egy szórakozóhelyre de akár az utcán is, mindenhol, azt se tudom melyik 10/9-10-es csajt bámuljam, egyszerűen gyönyörűek ott a nők, számomra össze sem lehet hasonlítani Magyarországgal ilyen szempontból sem. Az meg csak hab a tortán, hogy mindemellett az ország is sokkal élhetőbb, tisztább, szebb, de mondom nem ez az elsődleges oka, hogy ki akarok költözni.

A probléma viszont az, hogy igaz, hogy eszméletlenül jól az ottani nők, de egy magyar pasi az rossz ponttal indul mert onnan nézve ez már a balkán meg kelet-európa, nincs valami jó hírük a kint élő vagy ingázó magyaroknak mert a legtöbbjük bunkó és alja munkából él, pl. mosogat. Eléggé le van járatva ott a magyarok hírneve. De ha én más vagyok mint a többi, jóképű úriember típusú mérnök vagyok és ráadásul ízlésesen adok a testemre is, akkor szerintetek lehet sikerem az osztrák hölgyeknél?

2016. okt. 10. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt az osztrák gyk-n kéne feltenned, biztos van ilyen oldal ott is.
2016. okt. 10. 21:20
 2/4 anonim ***** válasza:
79%

egy mérsékelten seg.gfej ürgének tűnsz a leírásod alapján :D

nyugi, lesz esélyed. még ha nem is az IQ bajnokoknál :D de úgy érzem, neked nem is az a lényeg.

2016. okt. 10. 21:26
 3/4 anonim ***** válasza:
74%
Meg szerény is vagy. Igaz? Már csak ez hiányzik az önfényezésből... Tudod, nekem nem kellenél még egy italra sem, nem még egy numerára. Csikket az utcán is találok...
2016. okt. 10. 22:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Minek neked a fura kiejtésű, lófejű Heidi? Ők kezdték az I. vhb.-t, aztán még tőlünk vették el vesztes államként azt az Őrvidéket, amely soha nem tartozott hozzájuk.
2023. ápr. 19. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!