Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt a nőt, aki egy tojássütővel volt együtt évekig, azt nem is érdemes komolyan venni?
Megnyugtattál! :D Szépen leírtad egyébként, ezért is lepődtem meg.. :D
Igen, azok vannak.
Ezeket a p0csköszörűket honnan szalajtják ide? :)
"Anyukám", ehh? LOL.
Óvodás trollci vagy még, fijam.
én ezerszer szívesebben lennék vele együtt, mint veled
nem vagytok egymáshoz valóak és azért, mert az ő exe tojást sütött, hanem mert ez alapján és anyád véleménye szerint ítélsz meg másokat
Nem lehet, hogy azért egy tojássütővel járt a csaj, mert a tojássütő srác nem anyukáját kérdezte, hogy kivel járjon?
Amúgy mi a baj ezzel, és hány évesek vagytok? Ugye tudod, hogy az ember nem vezérigazgatónak jelentkezik egy céghez, és ha 20-on éves a srác mégis mi legyen? Michelin-csillagos séf?
1. Te amúgy tudsz tojást sütni?
2. Honnan tudod, hogy konkrétan tojássütő volt? Vagy szerinted minden szakács egy "tojássütő"?
3. Te mi is vagy?
Lehet az a nő nem olyan sznob tuskó,mint te.Nincs itt kasztrendszer,hogy a diplomás nem járhat szakmunkással és nincs keveredés a társadalmi rétegek közt.Ennek hála a vérfertőzés jóval ritkább,mint mondjuk Izlandon vagy Indiában.
Nem,hogy mami kicsi fia vagy,-nálam már ez is egy mínusz pont-még végtelenül rátarti is,csak mert olyan családba születtél,ahol nem kellett elmenned dolgozni legkésőbb érettségi után.Vagy ahol csak szimplán elvárnak minimum egy diplomát.Hála a jó égnek,egy ilyen kekk kis bunkónál se jöttem sose szóba.Valamit csak tudok:)
Lehet, hogy a szakácsgyereknek akkora szexepilje volt, hogy ritkaság. Mondjuk > 25/7.
És akkor húzz a francba, mert a csaj úgyis visszamegy hozzá. (megsúgom, a nephliseth semmiféle praktikával nem növelhető érdemben, azzal kell beérned, amivel születtél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!