Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azt a nőt, aki egy tojássütőve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt a nőt, aki egy tojássütővel volt együtt évekig, azt nem is érdemes komolyan venni?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, és a csaj is egyetemista. Viszont az előző pasija egy szakács volt, egy egyszerű kis tojássütő, szememben egy senki. És 3 évig jártak együtt. Pedig a csaj szülei is mindketten diplomások. Az anyukám szerint, egy ilyen csajt, aki 3 évig volt együtt egy ilyen alakkal, nem érdemes komolyan vennem, mert valószínűleg szellemileg nem hozzám való. Szerintetek?
2017. júl. 30. 22:07
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Diplomával is élnek hülye emberek.Az egyik élő példa te magad leszel, ha egyáltalán Ennyi ésszel sikeres lesz az államvizsgád.
2017. júl. 30. 22:27
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem számodra az anyukád lesz az ideális nő. A normális embereket meg hagyjátok békén.
2017. júl. 30. 22:29
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem hogy örülnél, hogy találtál egy csajt, aki magadért szeret. A többi valószínűleg a diplomádért/pénzedért fog, de megérdemled. :)

21/L

2017. júl. 30. 22:32
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Hupasztmek.narcisztikus
2017. júl. 30. 22:35
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vedd el anyádat.
2017. júl. 30. 22:39
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Műszaki diplomás nőként írom, de téged és anyádat kéne nem komolyan venni. A szememben te vagy a senki, sőt, még az sem, mert még annál is kevesebb vagy.
2017. júl. 30. 22:41
 17/35 anonim ***** válasza:
94%

Jujjka. A szexről is anyucit kérdezed?

Amúgy,amikor azt írtad egy Dolgozó emberre,hogy egy senki.

Szívem szerint,nyakon b#sztalak volna,a tojássütő serpenyőjével.

0 az értékrended.

2017. júl. 30. 22:46
 18/35 anonim ***** válasza:
0%

Ez olyan, mint nálam. Amíg édesanyám elém rakja az ételt, nem különösebben erőltetem magam a konyhában, mert minek? Csak rosszul esne neki, hogy helyette magamnak főzök, tudom. És egyszerű kajákat eszek, mert lusta dög vagyok magamnak főzni. Minek csapjak fel Gordon Ramsey-nek, ha nekem a párolt csirke isteni, nyers zöldséggel? Azt meg bevágod a forró vízbe, rászórsz fűszert és ehető. Elmondható tehát, hogy szingliként meg itthon egy igénytelen, lusta szar vagyok, mert a célnak megfelel.

Ellenben mikor a barátaimmal voltunk nyaralni, én voltam a konyhás néni, mert olcsóbban kijöttünk, ahogy akkor is befognak itthon, ha vendégek jönnek. És mikor volt párom, neki is ágyba vittem a reggelit, meg volt, hogy vacsival vártam, mikor itt aludt. És soha nem volt panasz arra, hogy szar a főztöm, ráadásul nem kell nagy tehetség egy recepttel elboldogulni, ha nem vagy teljesen hülye és érzed az ízeket.

Szóval igen, TUDOK főzni, és ha igény lesz rá és nem csak magamra kell, FOGOK főzni. De nem abból áll az életem, hogy kotyvasszak minden nap valami hiperszuper menüt, mert nekem nincs rá szükségem, és másnak sem a családban, anya meg nem szereti, ha más kajáját kell ennie a sajátján kívül, és lelkemre kötötte, hogy csak úgy főzzek, hogy nem lesz belőle pazarlás.

21L

2017. júl. 30. 22:55
 19/35 anonim ***** válasza:
94%
#18! Én vagyok a hülye,hogy nem értem,hogy jön ez ide?
2017. júl. 30. 22:58
 20/35 anonim ***** válasza:
88%

#19: Nem te vagy a hülye :) Csak a címet olvasva azt hittem, hogy a kérdezőnek az a gondja, hogy csak a tojássütő serpenyővel tud mit kezdeni a nője a konyhában.

Viszont utána kiderült, hogy komolya gondok vannak a fejében :)

2017. júl. 30. 23:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!