Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azt a nőt, aki egy tojássütőve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt a nőt, aki egy tojássütővel volt együtt évekig, azt nem is érdemes komolyan venni?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, és a csaj is egyetemista. Viszont az előző pasija egy szakács volt, egy egyszerű kis tojássütő, szememben egy senki. És 3 évig jártak együtt. Pedig a csaj szülei is mindketten diplomások. Az anyukám szerint, egy ilyen csajt, aki 3 évig volt együtt egy ilyen alakkal, nem érdemes komolyan vennem, mert valószínűleg szellemileg nem hozzám való. Szerintetek?
2017. júl. 30. 22:07
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
A nőnek teszel szívességet, ha nem kezdesz vele. A senki itt te vagy.
2017. júl. 30. 22:09
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
Szánalom.hu
2017. júl. 30. 22:12
 3/35 anonim ***** válasza:
98%
Ki vagy te ,istenem? Beképzelt utolsó gyökér. Azt hiszed olyan isten király vagy? Menj már innen te hatalmas nagy lúzer gyerek.
2017. júl. 30. 22:13
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
Majd kérdezd meg hogy menüben kéri-e mikor te meg a mekdonálcban leszel a diplomáddal. Nagy arcú b*zigyerek.
2017. júl. 30. 22:15
 5/35 anonim ***** válasza:
98%

először egy konyhai berendezésre gondoltam a kérdés alapján. Aztán leesett.

Rosszul gondolkodsz kérdező

2017. júl. 30. 22:16
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Lehet anyucidtól azt tanultad, hogy Te szuper vagy és csak az értékes aki egyetemista, de mondok én Neked valamit. Az egyetemisták többsége teljességgel jelentéktelen munkát végez a suli után. Nem miattatok forog a világ ezt jobb ha észben tartod.
2017. júl. 30. 22:17
 7/35 anonim ***** válasza:
94%
Ez inkább Szánalom.gportal.hu
2017. júl. 30. 22:17
 8/35 anonim ***** válasza:
97%
Inkább azért nem érdemes komolyan venni, mert veled jött össze.Anyáddal együtt a sznobizmus csúcsa vagytok.
2017. júl. 30. 22:20
 9/35 anonim ***** válasza:
96%
Doktori fokozattal rendelkezo no vagyok, de a ketkezi, szakmunkasokat sokszor nagyon okosnak latom. Oket az elet nevelte es tanitotta, sokkal tobb mindenhez ertenek. Par honapja egy szobafestovel tudtam ertelmesen elbeszelgetni. Iszonyat tajekozott es ertelmes volt. Nem a diploma teszi az embert.
2017. júl. 30. 22:24
 10/35 anonim ***** válasza:
100%

Pfff... Itt egy valaki a senki. Tudod ki? Te!

Nagyon egyszerű, szánalmas kis lény vagy. Hozzád senki sem való, mert egy igazi kis elkényeztetett p. Öcs vagy.

2017. júl. 30. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!