Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértesz azzal, hogy introvertált, csúnya fiúnak a legrosszabb lenni?
Mondjuk van három kategória: személyiség (introvertált, extrovertált), kinézet és nem.
Ugye ha valaki lány, annak könnyebb dolga van, többen próbálkoznak nála. Aki extrovertált, annak nagy a baráti köre, többnyire jó fej, vicces, kedvelik az emberek. A szépség/jóképűség előnyeit nem kell részleteznem.
Ti mit gondoltok? A fenti kategóriákba tartozom, és egy kínszenvedés az ismerkedés. Voltak barátnőim, de simán van olyan, hogy évekig még csak egy randit sem sikerül összehoznom. Pedig próbálkozom, igyekszem laza lenni, vannak izgalmas hobbijaim, meg elvileg hülye sem vagyok...
Ez attól is függ Kérdező, hogy mik a szándékaid. Ha szeretsz egyedül lenni, és a nők csak nyűgöt jelentenek, akkor kimondottan áldás. Ha viszont társat keresel, akkor valóban neked van igazad.
Pénzzel viszont még kompenzálhatsz. Ha van elég zsetonod, jönnek rád a nők, le se tudod vakarni őket magadról. Nézd meg Andy Vajnát, olyan a feje mint a seggem kifordítva, ráadásul öreg papóka, oszt milyen csaja van!!!
#8 meg kapta a mínuszt azonmód.
Nem. Szerintem pápua új-guineai, homoszexuális, éhező, HIV+-nak született, introvertált, 8 évesen férjhez adott kislánynak a legnehezebb lenni, aki még csak nem is a törzsfőnök lánya, a férje meg kannibál.
Hagyjuk már a hisztit.
És az introvertált-extrovertált még mindig egy félreértelmzett dolog. nem azt jelenti, hogy aki introvertált, az nem mer barátkozni, hanem hogy kell neki a magányos feltöltődés, szeret néha nem emberek közt lenni. Én introvertált vagyok, és egy halom barátom van, introvertáltak és extrovertáltak egyaránt. Te csak szimplán félénk vagy.
Utolsó. Ezzel az erővel az összes lelki probléma tök indifferens, mert Zimbabwében éhínség van, Észak-Koreában lelőnek, Afganisztánban felrobbantanak, Kínában meg börtönbe zárnak a hatóságok. Ja, és amúgy is vannak, akiknek menekülniük kell a háború elől. Az meg sokkal rosszabb, mint bármilyen sikertelenség az emberi kapcsolatok terén.
Akkor ez az egész kategória tök felesleges, nem? Mármint a problémák súlyát nyilván objektív értelemben mérjük, és tök indifferens az individuum meg a környezete, aki elszenvedi.
Tudom, hogy mit jelent introvertáltnak lenni. Nem értem, hogy miért lennék félénk, rengeteg lánynál próbálkoztam mind élőben, mind neten. De te biztosan jobban tudod.
Kérdező, ez a "máshol másnak még rosszabb" ez nettó demagógia. Sorozatgyilkosok érvelése - "jajjj bíró bácsi, én olyan jó fiú vagyok,csak húsz embert öltem meg, nem százötvenet,tessék engem elengedni..."
Aki ilyen közhelyekkel "érvel" annál nagyon látni, hogy igazából semmi komolyabb álláspontja nincs.
"Utolsó. Ezzel az erővel az összes lelki probléma tök indifferens, mert Zimbabwében éhínség van, Észak-Koreában lelőnek, Afganisztánban felrobbantanak, Kínában meg börtönbe zárnak a hatóságok. Ja, és amúgy is vannak, akiknek menekülniük kell a háború elől. Az meg sokkal rosszabb, mint bármilyen sikertelenség az emberi kapcsolatok terén.
Akkor ez az egész kategória tök felesleges, nem? Mármint a problémák súlyát nyilván objektív értelemben mérjük, és tök indifferens az individuum meg a környezete, aki elszenvedi."
Igen, ez igaz. De TE KÉRDEZTED MEG, KINEK A LEGROSSZABB. És ez szól a másik válaszolónak is. Ha a bíróság megkérdezi, hány embert ölt meg a pasi, és azzal vádolják, hogy 8-at, akkor jogos válasz, hogy csak 7-et. A kérdező kiírta, hogy igen, nekik a legrosszabb, de nem mondta, miből, ergo mindenből.
"Tudom, hogy mit jelent introvertáltnak lenni. Nem értem, hogy miért lennék félénk, rengeteg lánynál próbálkoztam mind élőben, mind neten. De te biztosan jobban tudod."
Mi van? Pontosan ugyanezt mondtam, amit te. Eddig te mondtál mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!