Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértesz azzal, hogy introvertált, csúnya fiúnak a
legrosszabb lenni?
Figyelt kérdés
Mondjuk van három kategória: személyiség (introvertált, extrovertált), kinézet és nem.
Ugye ha valaki lány, annak könnyebb dolga van, többen próbálkoznak nála. Aki extrovertált, annak nagy a baráti köre, többnyire jó fej, vicces, kedvelik az emberek. A szépség/jóképűség előnyeit nem kell részleteznem.
Ti mit gondoltok? A fenti kategóriákba tartozom, és egy kínszenvedés az ismerkedés. Voltak barátnőim, de simán van olyan, hogy évekig még csak egy randit sem sikerül összehoznom. Pedig próbálkozom, igyekszem laza lenni, vannak izgalmas hobbijaim, meg elvileg hülye sem vagyok...
Felfogás kérdése. Én introvertált vagyok mellet némiképp agrofobiás is
DE abszolút nem zavar mert nem vagyok kapcsolatfüggő.
2017. júl. 30. 16:16
12/32 anonim válasza:
Hát figyelj, nekem túlsúlyos (15-20 kiló pluszra gondolj), szintén introvertált csajként egyáltalán nem volt még kapcsolatom, pedig a humorom rendben van, jól öltözködöm és még az arcom se csúnya. Szívesen cserélnék veled pár hónapra, hogy lásd, milyen "könnyű".:D
2017. júl. 30. 16:29
13/32 anonim válasza:
...de nem lehetetlen küldetés...azzal főzz, amid van.
Igen, az alacsonyság (<175) szerintem is a legnagyobb hátrány. Abban az esetben hiába vagy helyes (mint pl. én) még extrovertált személyiséggel is csak max. egy jó haver lennél a csajok túlnyomó többségének. Míg egy colos, akár vékony (pici szexis csajok ideálja) srácként az introvertált személyiséged ellenére is sokkal nagyobb esélyed lenne, mert ha tök véletlenül beszélgetésbe elegyednél a csajjal onnantól ő már úgyis irányítaná a dolgokat, hiszen beléd lenne habarodva a magasságod miatt. Rengeteg ilyen - amúgy totál lúzer - pasit ismerek, akik örök szüzek maradtak volna, ha a nőknek nem lenne ez az ostoba magasságfétisük. Így viszont állandóan a csaj kezdeményez mindent (program, beszélgetés stb.), ripacskodik a többi csaj előtt (pipiskedik és falja a pasit, hogy mindenki jól lássa, milyen sudár, szép pasija van) a szerencsétlen kölyök meg csak kiélvezi a helyzetét. Kvázi egy két lábon járó Gucci táska (férfidivat ideálja a magas, vékony pasi), ami tökéletes kelléke a csajnak.
2017. júl. 30. 17:07
18/32 anonim válasza:
17#
165 cm vagyok, mégis van barátnőm és rengeteg lány érdeklődött irántam. Na ezt magyarázd meg, hogy hogy lehet
2017. júl. 30. 18:06
19/32 Sunshinedoll válasza:
Fogyatékos feketének alapvetően fehér környezetben sztem sz-rabb, de kinek mi, fam, a nyomor nem verseny.
2017. júl. 30. 18:29
20/32 anonim válasza:
Nem hinném, hogy csúnya introvertált nőnek lenni jobb lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!