Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ha en vagyom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha en vagyom egy baratnore de nagyon felek a lányoktol?

Figyelt kérdés
Beszélgetni merek velük ha úgy alakul de randim meg sose volt, a szextől is eléggé félek ha akarna is velem szexelni egy lány es levetkozne nekem hat en lehet elajulnek vagy remegnek mint a kocsonya es azt se tudnám mi csinaljak, meg pocsékul is nézek ki nem vagyok kigyurt szegyelnem is magam, meg sose szexeltem es barátnőm se volt, viszont en nem szeretnek szuzen meghalni. 25f

2017. júl. 29. 14:58
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Keress egy fizetős nőt... lehetőleg abból a típusból, akinek Doktor van a neve előtt, és a kanapéján ücsörögve nem kell levetkőzni, viszont őszintén beszélhetsz neki a problémáidról... igazából az sem baj, ha férfi.
2017. júl. 29. 15:09
 2/9 anonim ***** válasza:

Az ilyen gyáva nyuszika menjen el pszichológushoz, foglalkozzon önismerettel, tanulja meg először is szeretni és elfogadni saját magát, gyakoroljon tükör előtt, fogja fel, hogy a nők nem földönkívüli lények, olvasson sok kommunikációs könyvet, növelje önbizalmát, akár sportoljon is...stb.

Minden fejben dől el.

2017. júl. 29. 15:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerinted ezt ha elolvassa egy lány mit fog gondolni?? Kezdj el sportolni vagy valamit amiben jovagy mert ez mégrosszabb lesz idövel
2017. júl. 29. 15:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Mit kezdene veled a lány, ha elájulnál? :)

Nem eszünk embert, ennyire ne félj tőlünk! :D

2017. júl. 29. 15:45
 5/9 anonim ***** válasza:
#4: biztos? 😀 Pedig egy két barátnőm harapott már meg, azt hittem éhesek voltak
2017. júl. 29. 15:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Tökmindegy, ha szűz vagy az kizáró a lányoknál. Erről lecsúsztal.

Még a prostik se vállalnak el max a legalja.

2017. júl. 29. 16:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne a topcsajoknál próbálkozz szerintem. Ne is az átlagnál hanem az átlag alattinal akiken lehet látni hogy ök se rendelkeznek nagy önbizalommal és akkor hátha tudtok egymásnak segíteni;)
2017. júl. 29. 16:19
 8/9 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudom elképzelni hogy szexelek egy lanyal pedig jo lenne mert nemivagyam az van, meg nem is jarok sehova, nem tudom mi lesz de en nem akarok igy maradni.
2017. júl. 29. 17:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem cuki vagy, hogy ennyire félsz tőlünk :D
2017. júl. 29. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!